Gupta Strategists Business Course

Gupta Strategists Business Course

Een ziekenhuis komt naar je toe met een probleem: het aantal patiënten dat voor het ziekenhuis kiest loopt terug. Waar komt dit door? En welke acties kan het ziekenhuis nemen om haar positie te versterken? Ben jij analytisch sterk en vind je het leuk om complexe problemen op te lossen? Wil je weten hoe het is om als consultant te werken? Kom dan naar de workshop van Gupta Strategists, waar we een case zullen oplossen die een goed beeld geeft van het type vraagstukken dat je oplost als consultant in de zorg.

Over Gupta Strategists:
Gupta Strategists is een toonaangevende strategy consultant voor organisaties in de zorgsector. Opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld ziekenhuizen, zorgverzekeraars, de overheid en financiers. Gupta Strategists biedt praktische oplossingen of innovatieve ideeën voor complexe vraagstukken. Werken bij Gupta betekent dat je als allround strategieconsultant wordt opgeleid, binnen een klein team aan grote projecten werkt en jezelf continu uitdaagt en ontwikkelt tot een strategisch expert binnen de gezondheidszorg. Altijd met het idee om de producten en/of dienstverlening van onze klanten beter te maken. De inschrijvingen openen vrijdag aanstaande om 13:00 uur. De activiteit zal gratis zijn voor de deelnemers en zal op donderdag 23 mei 2024 van 15:00 tot 17:30 uur plaatsvinden.

Inschrijven

Indien je geen lid bent maar je wel wilt aanmelden voor deze activiteit, stuur dan even een mailtje naar assessor2@upsv.nl.

Heb je al een account? Log in op je account

Details

Start:
23 mei 2024 15:00
Eind:
23 mei 2024 17:30
Inschrijvingen:
17 / 30
Ga naar de bovenkant