Excursie Spits Apeldoorn

Excursie Spits Apeldoorn

Spits, als onderdeel van Alliance Healthcare, speelt een essentiële rol in de logistieke keten van de gezondheidszorg in Nederland. Als een van de meest vooraanstaande distributeurs van farmaceutische producten en medische benodigdheden, draagt Spits bij aan het welzijn van mensen door ervoor te zorgen dat geneesmiddelen en medische hulpmiddelen op tijd en efficiënt bij apotheken, ziekenhuizen en zorginstellingen worden afgeleverd.

Met een uitgebreid netwerk van distributiecentra, geavanceerde logistieke systemen en een toegewijd team van professionals, is Spits in staat om een breed scala aan producten te leveren en tegelijkertijd te voldoen aan de strikte regelgeving en kwaliteitsnormen die gelden binnen de farmaceutische industrie.

Het bedrijf streeft naar continue verbetering en innovatie in zijn dienstverlening, met als doel om de levering van geneesmiddelen en medische producten steeds sneller, betrouwbaarder en veiliger te maken. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en procesoptimalisatie zorgt Spits ervoor dat klanten kunnen rekenen op een soepele en efficiënte logistieke ervaring.

Lijkt dit je nou interessant? Schrijf je dan vooral in voor deze excursie!

De bus zal om 13:15 uur vertrekken vanaf Princetonplein 5, 3584 CC te Utrecht. Jullie dienen hier om 13:00 uur aanwezig te zijn.

Het tijdschema voor de middag in Spits ziet er als volgt uit:

tijd activiteit
14.30 uur ontvangst met koffie & thee
14.45-15.30 uur Ronde 1:

Groep a: rondleiding Spits

Groep b: presentatie Spits/ Alliance Healthcare/Boots apotheken

15.30-16.15 uur Wissel en ronde 2
16.15-16.30 uur plenaire ronde voor beide groepen->mogelijkheid voor stellen van vragen
16.30-17.00 uur Borrel en afsluiting

Inschrijven

Indien je geen lid bent maar je wel wilt aanmelden voor deze activiteit, stuur dan even een mailtje naar assessor2@upsv.nl.

Heb je al een account? Log in op je account

Details

Start:
28 mei 2024 13:00
Eind:
28 mei 2024 17:00
Inschrijvingen:
22 / 40
Ga naar de bovenkant