Elke 2 jaar organiseert U.P. de U.P.-carrièredag. Deze dag is speciaal voor masterstudenten die niet precies weten wat ze willen gaan doen.

Tijdens de dag zijn er verschillende bedrijven die zich mogen profileren aan de masterstudenten, er zijn verschillende workshops, en er wordt veel genetwerkt.

In 2015 was de tweede Carrièredag, welke een erg groot succes was! En in 2017 zal de derde U.P.-carrièredag plaatsvinden!

Op de tweede U.P.-carrièredag waren er verschillende bedrijven en werden naasten de praatjes van de bedrijven ook verschillende workshops gegeven om een goed begin te maken op de arbeidsmarkt. Aan het einde van de dag werd een speed-date sessie gehouden, waar de recruiters van de bedrijven 1-op-1 met de studenten konden praten. Zo kon een student snel verschillende bedrijven langsgaan! Tijdens de dag waren er veel stands van bedrijven, hier kon je meer informatie vinden over de bedrijven die je interesseren. Al met al was het een zeer geslaagde dag en de derde word nog beter!