Buitenland Excursie

De buitenlandexcursie wordt  georganiseerd een van de commissies die U.P. te bieden heeft. De BuiCie! Wat de BuiCie inhoudt, een mooie reis met je leukste U.P.-vriendjes naar het buitenland waar je leuke culturele activiteiten en interessante farmaceutische bedrijven gaat bezoeken. Voorgaande jaren is deze reis naar Boedapest. Wenen, Rome, Londen, Stockholm en Kuala Lumpur geweest. Dit jaar gaat de BuiCie naar Sofia!

Na het harde werk van onze commissie is eindelijk de bestemming voor de Buitenlandexcursie 2017 der U.P.S.V. “Unitas Pharmaceuticorum” bekend: Sofia, Bulgarije. Hier zullen wij verschillende farmaceutische bedrijven gaan bezoeken, een bezoek brengen aan de oudste stad van Europa: Plovdiv en de stad Sofia zelf verkennen. Voor het onthullingsfilmpje met een impressie van de stad zie:

Inschrijving

vanaf vandaag is de inschrijving geopend voor 40 deelnemers vanaf het derde jaar!  23 december 17:00 sluit deze waarna geloot zal worden en de deelnemerslijst op 1e kerstdag bekend zal worden(via Facebook en de ingelote mensen zullen een mail ontvangen). Inschrijven kan hier: http://www.upsv.nl/event/buicie-2017/

Wanneer

Zondag op 16-04-17 om 16.20 vliegen we met Wizz Air vanaf Eindhoven(ruimbagage inclusief) met een directe vlucht die zo’n 3 uur gaat duren. De terugvlucht is op zondag 23 april om 13:55 (lokale tijd) waarna we om 15:45(lokale tijd) in Eindhoven weer zullen landen.

Kosten

 de deelnemersbijdrage zal €250,- worden wat in 1 termijn na de stufi van februari wordt afgeschreven. Zo heb je mooi weer stufi om tijdens de BuiCie uit te geven. Dit omvat de vlucht, vervoer daar, accommodatie, verschillende culturele activiteiten, ontbijt en meerdere dagen lunch en diner.

Vaccinaties

DTP en Hepatitis A worden aanbevolen door de GGD. Deze zijn niet verplicht.

Paspoort/Visum

Er is geen visum nodig voor burgers uit de EU aangezien het land binnen de EU ligt. Je hebt echter wel een geldig legitimatiebewijs of paspoort nodig.

Activiteiten

Zondag: heenvlucht waarbij wij aankomen om 20:00

Maandag: bezoek aan Plovdiv, de oudste stad van Europa waar wij verschillende culturele hoogtepunten gaan bezichtigen.(https://en.wikipedia.org/wiki/Plovdiv)

Dinsdag: bezoek aan de universiteit van Sofia waar wij de faculteit farmacie gaan bezoeken.

Woensdag: bezoek aan PPD, een contract research organization wat o.a. clinical trials uitvoert

Donderdagochtend: bezoek aan de fabriek van SoPharma, het grootste farmaceutische bedrijf van Bulgarije

Donderdagmiddag: bezoek aan het national center of public health and analyses, een organisatie van het ministerie van gezondheid wat een vergelijkbare taak heeft als het RIVM in Nederland.

Vrijdag: wordt nog bekend gemaakt.

Zaterdagochtend: city tour Sofia.

Zaterdagmiddag: vrije tijd.

Zondag: terugvlucht om 13:55

Heb je herkansingen die week? Geen probleem, iedereen die herkansingen heeft kan als ze mailen naar de examencommissie uitstel krijgen!

Voor vragen kun je altijd even mailen naar buicie@upsv.nl.

Met vriendelijke groet namens de Buitenlandexcursiecommissie 2017,

Wij hopen jullie allemaal te zien op de BuiCie.