UP & Coming

Al tijden liepen enkele U.P.’ers waaronder ikzelf met het idee om een band op te richten binnen U.P. Vorig jaar hebben we dan ook de eerste stappen hiertoe gezet. U.P.-leden konden zich hiervoor opgeven en al snel hadden we een eerste bijeenkomst op het U.P.-hol. We hebben toen de eerste ideeën op papier gezet, een PGO brainstorm was er niks bij.  De eerste repetitie werd gepland en dat was meteen in een professionele oefenruimte op de Archimedeslaan.

2017-06-16-PHOTO-00000225

Gezien wij farmaceuten flink veel tijd kwijt zijn aan onze studie leek het erop dat het ‘’maar’’ een soort hobbyprojectje ging worden, niet al te serieus dus. Echter toen Thomas aftikte op zijn drumstokken en we het eerste nummer speelden alsof we al maanden samen gespeeld hadden, ontstond er een grijns op ieders gezicht. De chemie onderling was meteen goed en de muzikaliteit van de bandleden was van een hoog niveau. We konden ons geluk niet op, iedereen was prettig verbaasd. Met de huidige samenstelling van de band kunnen we met gepaste trots optreden, al zeg ik het zelf.

De band bestaat op dit moment uit:

-Thomas van Gelder, antagonist van ritmische fouten op de drums.

-Elke van Brandwijk, gebruikt haar volledige Inspiratoire longcapaciteit op de saxofoon.

-Joenoes van Oudheusden, Quaestor van de baspartijen, speelt met een muntje i.p.v. plectrum.

-Igor Maggaria, zorgt voor de Italiaanse vibes op de Rythmgitaar

-Bram Randsdorp, blaast op de bramtoeter, ook wel trompet genoemd.

– Mark Deelen, speelt bij ons gitaar en vraagt vaak: “Weet jij waar mijn Pen is van U.P.?”

-Tessa Hooijman, met haar zwoele zachte G zingt ze de sterren van de hemel.

-Marit Hooijman, als grote zus van Tessa laat ze haar gouden keeltje menig U.P.-hartje sneller kloppen.

-Rozh Seow, dat ben ik! En ik speel Lead gitaar, tenminste als er genoeg bakken in de buurt zijn als smeermiddel voor gitaarsolo’s.

We hebben inmiddels al een aantal repetities gehad en deze gingen heel lekker gelukkig. We spelen verschillende genres waaronder pop, disco, rock etc. Denk aan Bruno Mars,  Earth, Wind and Fire, Anouk, Kings of Leon etc. Ons eerste optreden was erg geslaagd, ‘t Gras van de buren stond dan ook helemaal vol. Voor volgende optredens kan je onze Facebookpagina in de gaten houden. Je kan ons zelfs boeken voor een optreden!

Liefs,

UP & Coming band

Like ons op facebook: http://bit.ly/2sGI3wn