2017 / 2018

Lieve UP’ers,

Zoals ieder jaar zijn er weer 7 fantastisch knappe koppen uitgekozen om de S&G te S&G commissievertegenwoordigen. Met ons motto superieur en gevaarlijk zullen wij er een geweldig jaar van maken.

Eline is onze praeses. Dit aanstormend hockey talent uit Brabant heeft ontzettend veel ervaring op kunnen doen met haar functie als assessor III bij de introcommissie en zal dan ook uitblinken in deze leidinggevende taak. Een UP feestje overslaan is geen optie, net zoals 1 bier bestellen.

Nanette vervult dit jaar de wondermooie functie als ab I. Het maken van een mega gezonde versie pasta pesto met een overvloed aan groente is een van haar talenten. Dit zal ook hard nodig zijn om onze enorme spiermassa’s te onderhouden. Naast haar voetbal carrière heeft ze nog zeeën van tijd over om de beste notulen te produceren.

Ellen, quaestor I, is met haar enorme dans talent een echte aanwinst voor de commissie. Voor een avondje stappen ben je bij haar aan het goede adres. Naast het uitkiezen van onze fantastische shirt kleur zal ze dit jaar goed op het geld passen.

Jesper, ab II, is met zijn Limburgse accent nauwelijks te verstaan, maar heeft desondanks de functie als ab II weten te bemachtigen na de zinderende functiestrijd. Ondanks zijn accent, en het mislukte glitter shirt idee, wordt hij nog wel geaccepteerd binnen de commissie en hebben wij al het vertrouwen in hem.

Pien is quaestor II dit jaar. Met haar Brabantse gezelligheid maakt ze alle vergadering nog leuker. Het invullen van een datumprikker is voor haar nog een hele opgave, maar het shotten van Sambuca zeker niet.

Kees-Jan is assessor I en nu al een begrip binnen U.P. KJ komt uit het mooie Gorinchem en ook daar hebben ze hun eigen accent. Samen met Thomas heeft hij zich al bewezen door gratis bier bij de ap te fixen.

Thomas, onze assessor II, stelt zich graag voor als bacothomas. Deze assessor bier past met zijn Zeeuwse afkomst perfect tussen de commissie. Want ook bij hem, aan accent geen gebrek!!

Wij hebben er kei veel zin in en hopen jullie bij al onze activiteiten te zien!!

Kusjes en knuffels van de S&G

 

Commissieleden

Eline Tielen praeses
Nanette Becht ab actis I
Ellen van der Meer quaestor I
Jesper Kaelen ab actis II
Pien Kiliaan quaestor II
Kees-Jan van Hoorne assessor I
Thomas Rouw assessor II

2016 / 2017

2016-10-13-PHOTO-00000446

 

Lieve UP’ers,

Deze acht enthousiastelingen vertegenwoordigen dit jaar de Sport & Gezelligheidscommissie. We hebben er veel zin in en gaan er een Sexy & Gestoord jaar van maken. We zullen ons even kort voorstellen:

 

 

 

Trevor, die gestoorde griezel in het midden zal dit jaar de praeses van de S&G zijn. Vanwege zijn overvloed aan ervaringen als commissielid (assessor III IC) weten wij zeker dat hij deze verantwoordelijkheid aankan.

Isa, die sexy chick met kort pittig kapsel is bijzonder creatief en ondanks dat ze nog niet bij een vergadering is geweest, hebben we veel vertrouwen in deze ab actis I.

Lucas, die sluwe jongen links in de hoek let dit jaar goed op onze centen. Hij zal namelijk de rol van quaestor I op zich nemen.

Michelle, met haar lange blonde haren en altijd een lach op haar gezicht, past Sexy & Gestoord helemaal bij haar. Michelle zal ab actis II worden.

Iris heeft met bloed zweer en tranen gestreden voor de functie als quaestor II, die ze dan ook welverdiend heeft gewonnen.

Chantal bekleedt dit jaar met haar charmante koppie de functie als assessor I. Ze is van alle markten thuis en met haar Brabantse bloed zal ze vast voor veel gezelligheid gaan zorgen.

De mysterieuze Cédric heeft ook veel ervaring als commissielid (oud EFC). Hij zal dit jaar de assessor II zijn van de S&G.

Wessel is de langste van het stel, deze jongen zal je dan ook niet snel over het hoofd zien. Deze Mr. Grey is eerstejaars CPS’er en zal assessor III zijn.

We gaan volop vergaderen en onze leukste ideeën samenbrengen om er een fantastisch leuk jaar van te maken. We hopen iedereen te zien bij o.a het nieuwjaarsdiner, de sportactiviteit en natuurlijk ons eindejaarsweekend.

Dikke lebberzoenen van de S&G

Commissieleden

Trevor Mulders praeses
Isa Geeven ab actis I
Lucas van Schaik quaestor I
Michelle van Wijk ab actis II
Iris de Romijn quaestor II
Chantal van der Vegt assessor I
Cédric van der Kuy assessor II
Wessel Ligtenberg assessor III

2015 / 2016

Lieve U.P.’ers,Commissie foto.jpg wordt weergegeven

Graag stellen wij ons hieronder even kort voor, de U.P. Spierbundels & Gangmakers van 2015-2016!

Eline Giraud, Praeses, is met haar perfectionisme bereid haar vrijheid (en die van haar commissieleden) op te offeren en activiteiten tot in de puntjes uit te werken. Gelukkig gaat dit altijd gepaard met heel veel gezelligheid.
Rob Lek, ab Actis l, is met zijn liefde voor bier en pizza een echt gezelligheidsdier. Ook liet hij al snel merken dat hij een creatieve initiatiefnemer is.
Alosha Kuzmichev, quaestor l, is met zijn looks een echte charmeur. Op feestjes zul je hem altijd op de dansvloer aantreffen, waar enig glas alcohol aan te pas komt.
Janneke Lassche, ab Actis ll, is met haar aanstekelijke lach en Limburgs accent het zonnetje van de commissie. Inmiddels hebben we allemaal al gemerkt dat een glas bier er ook heel goed in gaat.
Niels Peeters, quaestor ll, werd unaniem nummer 1 tijdens het assessorenspel. Dit kon natuurlijk ook niet anders meer toen hij een sprintje trok en hondenbrokken kocht als anti-kater middel.
Maaike Mouissie, assessor l, die met een beetje alcohol al haar controle verliest en helemaal losgaat. Op commissieweekend in het buitenland hoeven we Nederland niet te missen, aangezien Maaike voor de hagelslag zorgt!
Mayke ten Hoor, assessor ll, bemachtigde deze positie door eerste te worden tijdens het ad-westrijdje. Ook is zij het creatieve brein van de commissie met het maken van ons Spierbundels & Gangmakers logo.
Niels Reijnhout, assessor lll, is de überbitch van de commissie. Hij drinkt het liefst in alle rust zijn biertje ipv het te adten. Desondanks kan hij ook flink losgaan tijdens U.P. feestjes. Met onder andere het nieuwjaarsdiner, de studenten/docenten sportdag, het nieuwjaarweekend en een VERRASSINGS sportactivitieit, zullen wij de allerleukste activiteiten van het jaar organiseren. Namens ons allemaal, tot dan! Spierballen moeten jullie zelf kweken, maar gangmakers zullen er in overvloed aanwezig zijn!

Liefs,

De S&G

Commissieleden

Eline Giraud Praeses
Rob Lek Ab Actis I
Alosha Kouzmitchev Quaestor I
Janneke Lassche Ab Actis II
Niels Peeters Quaestor II
Maaike Mouissie Assessor I
Mayke ten Hoor Assesor II
Niels Reijnhout Assessor III

2014 / 2015

Cheyenne is een echte Utrechter en Praeses van de S&G, waar hij met strenge doch rechtvaardige hand erop toeziet dat er niet laf gedaan wordt door de leden van de commissie. Onze dictator houdt van kip, vis, een biertje en mooie vrouwen. De taak van sport & gezelligheid is hem op het lijf geschreven, maar desondanks is Cheyenne ook een gedreven, gemotiveerde student die zijn zaakjes goed op orde heeft. Wel komt hij soms te laat, maar niet op commissie vergaderingen. Het meeste plezier uit zijn functie put hij uit het uitdelen van strafadjes.

Marissa is dit jaar de Ab Actis I van de S&G 2014-2105. Deze lieve Limburgse is altijd wel in voor een gezellig avondje! Voor een avondje op stap of een avondje theeleuten heb je aan haar de goede! Lachen en kletsen zijn 2 van haar grootste kwaliteiten en hier maakt ze dan ook vol op gebruik van. Voor een discussie over Maastricht moet je echter niet bij haar zijn, want dan houd ze niet meer op.

Bram is Quaestor I dit jaar. De groene kleur van de ‘Trots van het Noorden’, beter bekend als FC Groningen, komt goed tot zijn recht bij deze rustige man. Mocht je een keer een privé chauffeur nodig hebben of heb je je auto-tijgerpunt nog niet, dan ben je bij de tijger van onze commissie aan het juiste adres. Als je glas hoort rinkelen in de Zanzibar, zul je Bram binnen 5 seconden zien met een stoffer en blik aangezien het meestal zijn schuld is.

Annebel is wel bekend om haar aanstekelijke lach en ongelimiteerde vrolijkheid. Je hoeft haar alleen maar aan te kijken en ze bezorgt je een glimlach. Als commissiedrank zou Annebel kiezen voor het zoete perzik wijntje. Wanneer ze hier een paar flessen van opdrinkt mag de rest van de commissie luisteren naar haar favoriete Brabantse nummers die ze dan ook uit volle borst meezingt. Annebel is altijd in voor een avondje Poema, dit vindt ze mega (of kei) leuk. Vorig jaar was ze een feestbeest bij de EFC en dit jaar zorgt ze voor een hoop gezelligheid bij de S&G als Ab Actis II.

Sander is onze Quaestor II. Deze serieuze jongen is getogen in wereldstad Bergambacht en houdt graag de dorpsfeer hoog tijdens adt-wedstrijden. Niet-randstedelijke accenten en dialecten zijn aan hem niet besteed, en hij zorgt er tijdens de vergaderingen dan ook voor dat er louter ABN wordt gesproken. Sander houdt wel van een feestje en is er elke borrel bij!

Marlies is onze Assessor I. Nee zeggen tegen feestjes en gezelligheid is Marlies niet zo goed in. Met biertjes drinken heeft ze ook niet zo een groot probleem; ze kan ze achterovergooien alsof het water is (ze wint zelfs van de jongens als het om adjes trekken gaat). Niet alleen op feestjes maar ook op het voetbalveld is ze vaak te vinden. De leukste tijd van het jaar vindt ze natuurlijk Carnaval, ‘het is echt keigaaf’ zoals onze Flevolandse zelf zou zeggen.

Sascha is onze Assessor II en is 1 van de 2 slimmere mensen uit onze commissie die CPS doet. Ze komt oorspronkelijk uit Monnickendam, heeft in Volendam op school gezeten maar is alles behalve een viswijf. Ze is erg sportief, zwemt en schaatst, maar houd gelukkig ook van bier en feesten. Kortom een top S&G-er. Brandweermannen? Daar weet zij wel raad mee!

Pedro is onze Assessor III. Met Pedro heeft de S&G van deze jaargang een heuse kampioen in haar midden. Hij is namelijk nederlands en europees kampioen taekwondo. Gecombineerd met zijn gezelligheid is Pedro uitermate geschikt voor de S&G. Niemand kan tippen aan de kwaliteiten van deze assessor bier. Het bier staat al voor je klaar voordat je het gevraagd hebt. Mocht de S&G ruzie hebben met iemand dan wordt Pedro ingeschakeld om dit probleem vakkundig op te lossen.

Commissieleden

Cheyenne Rambharos Praeses
Marissa Hofmans ab Actis I
Bram Wagner Quaestor I
Annebel Crebolder ab Actis II
Sander Boon Quaestor II
Marlies Plomp Assessor I
Sascha Moenis Assessor II
Pedro Barbosa Tinnemans Assessor III

2013 / 2014

Hee U.P. ers!

Wij zijn de Sport en Gezelligheidscommissie van 2013-2014. De commissie bestaat uit Ali, Aljosja, Finn, Mexx, Jolanda, Merijn, Marieke en Lisa. Met onze super prachtige tijgerpakken zullen we er een Swek & Gek jaar van maken!

Ali is onze praeses. Hij is een echte zakenman en datumprikkers aanmaken kan hij als de beste. Motto’s verzinnen vindt hij ook heel leuk, maar helaas was niet iedereen het eens met Sletjes en Gastheren. Ali’s reacties maken de boel een stuk gezelliger; zo vond hij de tijgerpakken ‘heel exotisch’.

Aljosja is onze questor I. Met zijn enthousiasme en goede uithoudingsvermogen op feestjes is deze Oekraïense god een echte gangmaker. In de groepsapp ontbreekt het dan ook niet aan foto’s met een poserende Aljosja. Hij weet ook van alle saaie serieuze onderwerpen iets leuks te maken, waardoor het voor de rest van de commissie een stuk aangenamer wordt!

Finn is onze questor II. Met een serieuze blik op het aankomende commissiejaar en een groot creatief vermogen is Finn een gouden vangst. Niet lummelen, maar doen en dat geldt niet alleen voor serieuze onderwerpen. Hij verzamelt namelijk wodkaflessen en heeft bijna elke serie wel gezien. Vervelen? Niet samen met Finn!

Mexx is onze ab actis I. Ze is erg lief en weet op de een of andere manier altijd de spijker op zijn kop te slaan. Maar ook Mexx is niet vies van een feestje en met een stil motto ‘Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’ is een dag met haar sowieso al een feestje. Ook danken we aan haar onze prachtige tijgerpakken!

Jolanda is onze ab actis II. Ze is creatief, enthousiast en heeft een aanstekelijke glimlach. Ze is superleuk op borrels, niet gek van een drankje, maar houdt ook wel van slapen. Met haar exotische look staat het tijgerkostuum haar supertof; een geboren S&G-er dus!

Merijn is onze assessor I. Met een voorraad snoepjes tijdens de ALV en zijn grote overtuigingskracht, heeft hij de hele commissie over weten te halen om een snoepje te nemen (dankjewel). Met zijn altijd zo goede humeur en humor is het altijd gezellig met Merijn. En niet te vergeten: hij is een kei in Snapchats maken!

Marieke is onze assessor II. Je weet haar altijd te vinden met een glimlach van oor tot oor. Marieke is overal in geïnteresseerd en is dan ook een goede gesprekspartner. Haar zwakte is ‘nee’ zeggen tegen een avondje uit, waar de rest van de commissie natuurlijk heel veel misbruik van gaat maken!

Lisa is onze assessor III. Ze is erg lief en zal geen vlieg kwaad doen, maar haar onderschatten moet je zeker niet. Met haar krachtige onderhandel vermogen heeft ze voor onze prachtige shirts gezorgd. Aan het atten van biertjes wordt nog gewerkt, maar ook daar kijkt ze super positief tegenaan!

Commissieleden

Ali Talib Praeses
Mexx Pullens ab Actis I
Aljosja Karpenko Quaestor I
Jolanda Zanen ab Actis II
Finn Reelick Quaestor II
Merijn de Vries Assessor I
Marieke Bredie Assessor II
Lisa Kraneburg Assessor III

2012 / 2013

Hey U.P. ers!

Wij zijn de sport en gezelligheidscommissie 2012-2013. Onze commissie bestaat uit Loek, Charmaine, Dieuwertje, Jasper R, Vince, Anna, Iris en Jasper V. Strevend vanuit ons motto ‘subtiel en gunstig’, zullen wij ons dit jaar volop inzetten om hele subtiele en vooral gunstige activiteiten neer te zetten.

Loek is onze praeses. De zaken binnen de commissie worden dus geregeld met een vleugje Brabantse nuchterheid. Hij weet echter ook hoe er een feestje gevierd moet worden, want daar zijn ze in het zuiden ook niet vies van. Maar aangezien zijn hebben en houwen nu naar Utrecht is verhuisd, gaat hij er hier gewoon lekker mee verder.

Charmaine is onze Ab actis I. Ze neemt haar functie geheel serieus, echter pasjes wagen op de dansvloer kan ze als geen ander. Het nummer Gangnamstyle wordt dan ook vaak aangevraagd, waarbij de voetjes lekker van de vloer gaan. Als er een adje wordt genomen, is ze zeker van de partij. Deze uf weet wel hoe ze een feestje moet bouwen!

Jasper, onze Quaestor I, woont sinds kort op de uithof waar we dankbaar gebruik van maken tijdens het vergaderen en lunches. Jasper is een pietje precies, maar houdt ook wel van een goed feestje.

Dieuwertje is onze geliefde Ab Actis II. Notuleren kan ze als de beste, deze afspraken dan ook daadwerkelijk onthouden gaat haar minder goed af. Gelukkig hebben we met de S&G 2012/2013 nog een heel jaar de tijd om haar dit af te leren!

Vince is onze quaestor II. Het is duidelijk te merken aan zijn kookstijl dat hij al een jaar student is geweest. Een beetje van dit en een beetje van dat erbij en er komt vreemd genoeg meestal nog wat lekkers uit ook. Laten we hopen dat we van dit uhm… laten we het maar talent noemen, de rest van dit jaar nog vaker te mogen genieten. Talent in het spelen van computerspelletjes is hij helaas niet gegund en dit leidt dan ook regelmatig tot hilarische taferelen in de woonkamer. Buiten de huis-tuin- en keukentaken om sport hij graag en is hij actief als zeilinstructeur bij een zeilschool in Friesland.

Anna, Assessor I, is een beetje druk en chaotisch, maar zal samen met de andere assessoren er alles aan doen om dit jaar soepel te laten verlopen! Haar eerste taak heeft ze al vervuld: helemaal met de bus naar Harmelen om daar de bordeauxrode polo’s op te halen die nergens anders verkrijgbaar waren! Maar het was het waard, polo’s in de kleur van wijn, wie wil dat nou niet?

Iris, onze assessor ll, had bij de eerste vergadering nog al wat moeite om op tijd te komen. Het is dan ook niet zo makkelijk om huisnummer 778 te vinden in een flat met alleen maar oneven nummers! Maar we hebben er het volste vertrouwen in dat ze aan het eind van het jaar alle huizen van haar goddelijke commissie-genoten op een soepele manier weet te vinden!

De assessor III van het gezelschap is Jasper Verbeek. Deze jongen met als functie ‘sfeer maken’ kan dat wel. Sfeer drinken echter niet, door te verliezen van al het vrouwelijk schoon in de commissie is deze jongen in deze positie beland. Onze assessor III is eigenlijk een onwijs verwende kakker. “Zonder kraagje voel ik mij naakt” en “groentes vind ik vies” zijn nog de meest genuanceerde uitspraken die over de vloer gingen. Maar niet alles is jammer bij Jasper. Van een partijtje golven of een wedstrijd zeilen raakt hij uitermate tevreden. Van samen voetbal kijken raakt hij zelfs opgewonden! Al met al is te zeggen dat deze jongen zeer veelzijdig is en een onmisbaar karakter in onze groep. En dames, onze lieve assessor is ook nog vrijgezel….

Commissieleden

Loek van den Akker Praeses
Charmaine van Rossum ab Actis I
Jasper Ris Quaestor I
Dieuwertje Geel ab Actis II
Vince Sindhunata Quaestor II
Anna Hogewoning Assessor I
Iris Nap Assessor II
Jasper Verbeek Assessor III

2011 / 2012

Hoi U.P.´ers,

Wij zijn de S&G van 2011-2012. Onze commissie bestaat uit: Willem, Pauline, Martijn, Annerose, Maarten, Paul, Josien en Carmelita.Wij gaan ons dit jaar helemaal inzetten om de activiteiten te verzorgen. Dit doen we dan ook met ons motto: Semper & Gloriosum. Dit betekent dan ook altijd glorieus of altijd lekker/ heerlijk zijn.

Bieber(Willem) is onze praeses. Hij is er ontzettend goed in om een kaartenhuis te bouwen. Helaas heeft hij alleen 2 keer gefaald. Hij is een hooligan van Willem II, en het enige woord wat nog maar gezegd hoeft te worden is Bef.

Pauline, onze Ab is de mama en stresskip van het stel. Ze maakt zich zorgen om iedereen en schept voor iedereen het eten op (veels te veel ook), maar zo blijven we wel sterk en vitaal.

Martijn onze Q. Iedere week verhuisd hij een stukje dichterbij Utrecht. We zijn er van overtuigd dat hij het ooit gaat halen. Martijn is een echte the-dansant liefhebber.

Annerose Abje number two. Ze heeft nog geen rare dingen gedaan (aldus haarzelf), maar heeft wel een bad in haar kamer. Hier maakt ze geen gebruik van want, ”Het water koelt te snel af”. De rest zegt dan ook, gewoon warm water erbij doen. Daarnaast valt ze met wat alcohol op gewoon ‘van de grond’.

Maarten Q II, hij vindt dat we niet mogen schrijven over zijn shag gebruik, maar er was dan ook ingebroken in zijn huis.

Paul, Assessor numero uno, onze Rus. Hij drinkt dan ook altijd vodka. Meneer heeft een huis in Frankrijk, en kan goed koken (met zout en peper..). Hij is onze Chef-kok. Paul is een man met karakter, in plaats van een rijbewijs kopen in Rusland, is Paul die-hard de Utrechtse wegen onveilig aan het maken in zijn lesbolide.

Josien, Assessor II, heeft zoals een echte vrouw niet het gevoel voor richting. Ze woont een straat verderop en presteert het nog om 45 min rond te dwalen. Daarnaast heeft ze na een feestje letterlijk geen stem meer over.

Carmelita, Assessor III, last but not least. Heeft haar eigen auto, wat de wegen op vrijdagmiddag richting Zeeland niet veiliger maakt. Kan jij onze activiteiten nog glorieuzer maken met jou gezelligheid en sportiviteit. Dan zien we je graag bij onze activiteiten!

Commissieleden

Willem Keusters Praeses
Pauline van Berkel ab Actis I
Martijn Monfrooij Quaestor I
Annerose van der Mijle ab Actis II
Maarten van Eijk Quaestor II
Paul Soethout Assessor I
Josien Beijer Assessor II
Carmelita de Potter Assessor III

2010 / 2011

Wees voorbereid op de S&G 2010-2011: Wij zijn Stout & Gewaagd en daardoor niet te missen!

Mellisa is onze Praeses. Dankzij haar Aziatische roots mist ze de CYP2D6-enzymen, dit maakt haar echter alleen maar gezelliger na een paar tequilla! Het leiden van de vergaderingen gaat óók dan nog prima.

Aggie neemt de taak van Ab Actis I op zich, praat op z’n Limburgs, notuleert gelukkig in het Nederlands. De notulen worden altijd netjes, na het uitslapen van een kater, bij iedereen bezorgd.

Friso zal fungeren als quaestor I en zal daarnaast, indien nodig, zijn promo-skills in de strijd werpen.

Gina zal als Ab Actis II Aggie bijstaan wanneer haar inkt op is. Je herkent haar aan haar kleine voetjes.

Jurriën, te herkennen aan ketting, kauwgom kauwen en kermishorloge, zal Friso bijstaan als quaestor II

en met Tom, Elsemiek en Chuck als Assessoren kunnen jullie zeker zijn van sportieve, maar vooral gezellige activiteiten.

De gezellige mensen verwachten we bij het Nieuwjaarsdiner, Ménage à Trois en natuurlijk het hoogtepunt van het jaar: het zeilweekend! Voor wie naast gezellig ook nog heel sportief is, is de Batavierenrace zeker een activiteit die je niet mag missen. Wij zijn de eerste S&G die ervoor mag zorgen dat bij deze activiteit voor de deelnemers van U.P. alles perfect zal verlopen en dat gaat helemaal goed komen!

Ben jij net zo stout als wij en een tikkeltje gewaagd? Dan zien we jullie graag bij één van onze activiteiten!

Wij hebben er zin in!

Commissieleden

Mellisa Koller Praeses
Aggie van Winssen ab Actis I
Friso Boer Quaestor I
Gina Mennen ab Actis II
Jurrien van den Berg Quaestor II
Tom Jacobs Assessor I
Elsemiek Kranendonk Assessor II
Chuck van de Capelle Assessor III

2009 / 2010

Hallo U.P.’ers!

Wij zijn de Sport & Gezelligheid commissie van 2009 – 2010! Dit jaar zullen wij, Edwin, Loes, Bianca, Yunus, Max, Sharon, Bram en Kelly, jullie met onze Strakke en Gelikte activiteiten verblijden! Bij ons zit de sfeer er al dik in, mede door onze wekelijkse etentjes en stapavonden. Ons doel is ook deze gezelligheid te laten blijken in onze activiteiten van dit jaar!

Edwin is de preases. Deze functie staat hem uiteraard op het lijf geschreven en hij zal er dan ook alles aan doen om de commissie in goede banen te laten leiden.

Loes is ab actis, alle brainstorms en andere creatieve ingevingen worden netjes genotuleerd, waardoor ook na een commissieavondje nog terug te vinden is wat er allemaal bedacht is. Bianca, de ab actis II helpt een handje mee voor het geval het allemaal niet meer te overzien is.

Yunus is onze quaestor. Hij is nu al druk bezig om alle bonnetjes op orde tekrijgen en we verwachten natuurlijk dat dit helemaal goed gaat komen. Max, als quaestor II, houdt de boel ook een beetje in de gaten, mocht Yunus zijn zaakjes niet helemaal goed op orde hebben.

De assessoren zullen hun creatieve sportgeest goed gebruiken om dit jaar leuke activiteiten te organiseren voor jullie! Sharon doet zelf aan hockey, Bram aan wedstrijdzwemmen en Kelly aan hardlopen. Daarmee kan het niet mis gaan aankomend academiejaar, want naast de gezelligheid die op de eerste plaats komt, mag sport niet ontbreken. Even lekker ontspannen naast al dat leren!
Zorg dat je de assessoren van de S&G goed in het oog houdt!

We hopen iedereen welkom te mogen heten bij o.a. het nieuwjaarsdiner, de sportactiviteit en niet te missen ons zeilweekend!

Commissieleden

Edwin den Haak Praeses
Loes Wander ab Actis I
Yunus Ugullu Quaestor I
Bianca Breken ab Actis II
Max Nievaart Quaestor II
Sharon Vermeulen Assessor I
Bram Spits Assessor II
Kelly de Kuyper Assessor III

2008 / 2009

Wij zijn de Sport&Gezelligheid commissie van 2008-2009!
Wij verzorgen voor jullie dit jaar een paar bijzondere activiteiten:
Het enige feest wat gezamenlijk met andere studieverenigingen wordt gehouden,
Menage á Trois! Maar verder organiseren wij ook het fantastische zeilweekend, het gezellige Nieuwjaarsdiner en de actieve sportdag!

De gezelligheid binnen onze commissie is bij ons al flink aanwezig, een onze wekelijkse etentjes vergroot dat alleen nog maar… Hierdoor ontstaan er ook fantastische ideeën om onze jaarlijkse sportactiviteit weer eens tot de realiteit te brengen!!

Yvonne is de praeses van de commissie. Ze doet erg haar best om het zooitje ongeregeld een beetje in toom te houden. Maar eigenlijk doet ze zelf ook graag mee..

Joeri is de quaestor en beheert de bonnen, hij regelt een mooie prijs voor jullie! Onze eerste echte meeting was bij onze gastvrije Joeri en dat was meteen een succes.
Onze 2e quaestor Rick, steunt Joeri natuurlijk in alles en met zijn contact met de EFC verzorgt hij nog meer extra voordeeltjes..

Mariëtte is onze ab actis. Bij elke bijeenkomst worden de ‘notulen’ bijgehouden op een bierviltje zodat de afspraken de volgende dag nog ergens terug te vinden zijn. Als iemand anders dat zou doen zouden de afspraken best wel eens in de gracht kunnen verdwijnen..
Samen met Stef, de 2e ab actis zijn ze een erg goed duo. Stef neemt die taak als reserve waar, maar eigenlijk doet Stef van alles wat, want hij is voor alles te porren..

Onze assessoren, Merel, Mathijs & Nadine zijn de brainstorm van de commissie, want zoveel ideeën als er uit hun voort zijn gekomen passen echt niet in 1 S&G jaar!
Merel is de creatieveling, dus het lied schrijven was helemaal haar ding.. Nadine kwam met geweldige ideeën voor de sportactiviteit. Mathijs is zelf erg sportief en is daar ook erg druk mee,
hij weet daardoor natuurlijk extra goed waar we op moeten letten.

Dit jaar zijn we Spannend&Gedurfd. Dus wie durft er met onze activiteiten mee te doen?!?

Tot Snel,
Dé S&G

Commissieleden

Yvonne Noteboom Praeses
Mariette Nederlof ab Actis I
Joeri Arkink Quaestor I
Stef van de Kerkhof ab Actis II
Rick Vreman Quaestor II
Merel van Nuland Assessor I
Mathijs Addink Assessor II
Nadine Henriks Assessor III

2007 / 2008

Commissieleden

Gerlise van Ommeren Praeses
Anoniem ab Actis I
Adnan Jamil Quaestor I
Frederieke van Kessel ab Actis II
Chantalle Grootscholten Quaestor II
Roel Alards Assessor I
Melissa van Ras Assessor II
Kees Scheffers Assessor III

2006 / 2007

Commissieleden

Linda Franken Praeses
Niels Timmer ab Actis I
Jeroen Lokin Quaestor I
Laura Hoekzema ab Actis II
Dorus Zwerts Quaestor II
Anne van Rongen Assessor I
Rik Rozemeijer Assessor II
Ardie Martens Assessor III