2017 / 2018

Vol enthousiasme zullen wij het stokje én de flamingo-giletjes overnemen van de tweede Mastercommissie! Met Marissa aan het hoofd en Taya die zorgt voor de sponsoring (dat bleek hij tijdens de Dies nogal goed te kunnen), belooft het een mooi jaar te worden. Ondanks dat we alle zes mensen van het serieuze leven zijn geworden, #masterlife, gaan we ons uiterste best doen om het komende jaar vier prachtige activiteiten neer te zetten voor de masterstudenten van U.P.! 
Marissa kennen jullie van ofwel de S&G, de UP to Date of de Buicie en na ál deze commissies was het nu wel tijd voor een functie als P! We zullen gaan genieten van Tayins #exploretheworld-verhalen en competenties waarmee hij de award voor ‘Wie is er het snelst lam?’ wint. Vera verblijdt ons met Romeinse verhalen en hopelijk Italiaanse kookkunsten! De samenwerking tussen Vince en Dorien zal ongetwijfeld van een leien dakje gaan, aangezien zij volledig op elkaar ingespeeld zijn tijdens the Game als partners in crime
Silla, de fitnesskoning, heeft ‘Olly’ allang uitgespeeld. Zijn motto is ook: “trainen is voor talentlozen”.

Lieve U.P. masterstudenten, wij hopen jullie het komende jaar in grote getalen te verwelkomen op onze activiteiten, wij zijn er klaar voor!
Liefs van de Mastercommissie ’17-’18
Marissa Hofmans Praeses
Dorien Smeets Lid
Silvan de Waart Lid
Vince Sindhunata Lid
Vera Weinberg Lid
Tayin Kamal Lid

2016 / 2017

Leroy Lepelaars Praeses
Esther Schrurs Lid
Lisanne Verwiel Lid
Nienke op ’t Hoog Lid
Emiel Leegwater Lid
Roel Pieters Lid

2015 / 2016

Wij zijn een commissie die in het leven is geroepen om de masterstudent weer meer bij U.P. te betrekken. We organiseren daarom door het jaar heen verschillende activiteiten. Dit zijn zowel activiteiten waarop de drukke masterstudent zijn hoofd even lekker leeg kan maken en niet hoeft na te denken over zijn toekomst, als activiteiten waarbij die toekomst juist centraal staat. We organiseren een netwerkborrel voor 5e en 6e jaars en proberen een laagdrempelige sfeer te creëren, waarbij ontspannen met verschillende spelers uit het werkveld geborreld kan worden over je toekomst. Ook is iedereen
welkom om deel te nemen aan ons masterdiner of 1 van de activiteiten voor het 2e en 4e EFC-feest. Je ziet het, we organiseren genoeg dit jaar en hopen dan ook dat we veel mensen mogen ontvangen op onze activiteiten.

Commissieleden

Max Nievaart Praeses
Sandra Korsten Lid
Chuck van de Capelle Lid
Dieuwertje Geel Lid
Bob Maar Lid
Lonieke Timmerhuis Lid