1e Kookcie

Lieve U.P.’ers,

De allereerste Kookcommissie der U.P.S.V. “Unitas Pharmaceuticorum”, bestaande uit drie eerstejaars en drie masterstudenten, staat te popelen om jullie brakke gesteldheid te verlichten met heerlijke brunches. Met deze nieuwste toevoeging aan U.P. is de vereniging nog completer. Graag stellen we onze commissie voor aan de waarde leden.

Te beginnen met Kay, onze enige, echte praeses aka chef de cuisine. Deze ervaren U.P.’er zal de KoCo in goede banen leiden, ondanks zijn chaotische trekjes. Kay is altijd enthousiast en zeer gepassioneerd over de kunst van het bakken.

Leila, onze top-ab I aka de sous-chef, zorgt voor enige orde in de chaos die KoCo is. Of brengt ze chaos in de orde? Altijd notulerend en aanwezig, is Leila iemand waarop je kan bouwen (en lekker mee kan koken).

Dan onze lieve Emma, zij is quaestor I aka de pâtissière van onze Kookcommissie. Er is geen recept waar volgens Emma geen geitenkaas bij kan. Als je een exotisch gerecht zoekt, dan ben je bij haar aan het goede adres.

Anna is een bijzonder geval. Naast dat ze CPS studeert, is ze ook nog vegetariër en brengt zo een unieke twist aan de KoCo. Ze kent allerlei lekkere vegetarische gerechten om zo haar mede-vega’s tevreden te stellen. Als ab actis II aka chef de vega zal zij een hele goede toevoeging voor de KoCo zijn.

Yahya, onze liefhebber van (mooie?) vrouwen en lekker eten, brengt veel ervaring met zich mee naar de KoCo. Samen met Emma zal hij de geldzaken regelen als quaestor II aka grillmaster. Soms een beetje brak, maar altijd vrolijk (behalve ’s ochtends dan), een mooie toevoeging aan de KoCo.

Last but not the least, maakt Fabian, onze assessor aka chef d’Italia, de KoCo compleet. Door zijn kennis van de Italiaanse keuken en vooral zijn lengte natuurlijk is hij niet te missen. Fabian is een van de nieuwste ‘chronische’ holbewoners en altijd in voor een praatje.

We hebben veel zin om leuke en lekkere activiteiten voor jullie neer te zetten dit jaar en zo de KoCo van start te laten gaan. We hopen jullie te zien bij onze lunches en andere activiteiten!

Commissieleden

Kay Wagelaar praeses
Leila Sophie Otten ab actis I
Emma Marin quaestor I
Anna Grootendorst ab actis II
Yahya Al-Sabti quaestor II
Fabian Driessen assessor