2018

Hi lieve mensen,

Wij zijn de Introductiecommissie 2018 en gaan een jaar hard werken om een heel leuk, maar vooral gezellige Introductieweek neer te zetten.foto IC

Chantal is dit jaar onze praeses. Geboren en getogen in het dorp waar Bavaria wordt gebrouwen, is ze nog steeds bezig het atten onder de knie te krijgen. Met haar hese stem door al het feesten, gaat ze toch boven de rest proberen uit te komen.

Onze ab actis Nikki en muzikale Veritijn komt uit Sassenheim. Dat ligt niet in Duitsland, maar gewoon in ons eigen kikkerlandje bij Leiden in de buurt. Sporten heeft ze nooit lang volgehouden, liever pakt ze een paar pilsjes op de scouting.

Luuk is de quaestor. Hij is constant blut, dus deze functie is hem op het lijf geschreven. Terwijl hij leert omgaan met geld, speelt hij nog wat potjes voetbal, alleen zuipt hij meer biertjes dan dat hij meters loopt.

Verder hebben we nog drie geweldige assessoren. Glenn is assessor I en erg trots op deze functie, wat hij de andere assessoren nog vaak duidelijk maakt. De rest van de commissie moet nog even oefenen om van hem te winnen met adten, aangezien bier drinken zijn favoriete hobby is.

Daniël, onze assessor II, is afkomstig uit een plaatsje in the middle of nowhere in Brabant. Tijdens zijn eigen introweek aangereden door bus 28, is hij inmiddels gewend aan het drukke verkeer van Utrecht. Naast feesten heeft hij niet zoveel hobby’s. Wat goed uitkomt, zodat hij veel klusjes kan doen voor de commissie.

Wij zijn er klaar voor om samen een mooie Introductieweek neer te zetten!

Commissieleden

Chantal van der Vegt praeses
Nikki Kerssemakers ab actis
Luuk van Esveld quaestor
Glenn Maar assessor I
Daniël Vergoossen assessor II

 

2017

Hey lieve mensen!foto ic

Wij zijn de introductiecommissie van 2016-2017 en wij hopen er met z’n zessen een hele mooie eerste week voor de eerstejaars van te maken.  Janneke is praeses en derdejaars farmacie student. Zij hoopt met haar jarenlange ervaring op introkamp een weerzinwekkende introductie neer te zetten. Pleun is een tweedejaars CPS students. Zij zal als ab actis met haar liefdevolle karakter gaan over de communicatie van onze commissie. Met haar Brabantse gezelligheid is zij dan ook het sociale bloemetje van ons zessen. Sjoerd, tweedejaars farmacie student, zal het geld van de commissie beheren. Deze echte sportieveling heeft bewezen goed te weten waar hij zijn credits op moet inzetten als het aankomt op lastige en stressvolle situaties. Daarom hebben wij er met z’n alle het volste vertrouwen in dat hij dit jaar goed op de goudpot zal letten. Dan de eerstejaars! Cyriel is CPS student en heeft het hardst gestreden bij het functiestrijd. Hij mag zich dan ook assessor I van onze commissie noemen. Met zijn snelheid, hij rent namelijk zo tweehonderd traptreden op, zal hij ook flink gaan hollen voor de eerstejaars van 2017. Marleen studeert farmacie.  Dankzij haar creativiteit is zij assessor II geworden. Zij heeft ons ervan weten te overtuigen dat het weer in Nederland prima is zoals het is en dat hier niks aan moet veranderen. Nou, als zelfs dat haar lukt, kan zij alles! Last, but definetely not least, is Eline. Zij studeert ook farmacie. Met haar lieve glimlach zijn wij allemaal voor haar gevallen. Helaas heeft haar dat niet geholpen bij de functiestrijd en is zij assessor III geworden. Wel zijn wij erachter gekomen dat zij heel zorgzaam is. Zij wist namelijk tot het eind haar ei als enige te beschermen. Die zorgzaamheid zal zij ook zeker gaan uitstralen naar de eerstejaars van 2017.
Zoals nu wel duidelijk is bezitten wij alle kwaliteiten die nodig zijn om een onvergetelijk kamp neer te zetten, en dat gaan we dan ook zeker doen. Wij hebben er zin in, jullie hopelijk ook!

Commissieleden

Janneke Lassche praeses
Pleun Schwerzel ab actis
Sjoerd Garssen quaestor
Cyriel Huijer assessor I
Marleen Joustra assessor II
Eline Tielen assessor III

2016

Hoi allemaal,IMG_0792

Wij zijn de IC 2015-2016 en gaan na de zomervakantie zorgen voor een geweldig begin van het studerende leven van alle eerstejaars. Marlies is de Praeses dit jaar. Afkomstig uit het mooie Flevoland, waar de bussen na 7 uur ’s avonds niet meer rijden, hoopt zij dit jaar de betere kanten van de polder over te brengen op haar commissie. Daphne is onze ab Actis, als veritijn is de kwaliteit van d’r stembanden wat achteruit gegaan de afgelopen tijd. Gelukkig kan ze dit gemakkelijk compenseren met haar typkunsten en dranktempo. Vince is de Quaestor, deze man houdt van rugby, voetbal en djensenn. Hij was vorig jaar nog Quaestor II, maar dit jaar toch opperbaas van het geld. Dan hebben we nog onze geweldige Assessoren te beginnen bij Ramy, de Assessor I. Ramy is onze ervaringsdeskundige op het gebied van het introkamp meemaken als sjaars, een echte aanwinst voor de commissie dus. Vera is Assessor II en afkomstig uit de buurt van Wageningen. Het verwachtte adt-talent is er nog niet helemaal uitgekomen, maar dit zien wij als commissie als een leuke uitdaging. En dan hebben we nog de functie Assessor III die dit jaar met glans wordt uitgevoerd door onze voetballende god met zwarte krullen genaamd Trevor.

Al met al, DE ingrediënten voor een geweldig commissiejaar als je het ons vraagt!

Commissieleden

Marlies Plomp Praeses
Daphne Maas Ab Actis
Vince Maar Quaestor
Ramy Helal Assessor I
Vera Bastiaansen Assessor II
Trevor Mulder Assessor III

2015

Praeses
Problemen? Even Apeldoorn bellen, en je krijgt onze Martijn aan de lijn! Als Praeses niet geheel onbelangrijk, maar koken of afwassen; ho maar. Deze taken horen volgens hem ‘thuis in het assessoraat’. Hiermee probeert hij een heuse dictatuur op te zetten wat vooralsnog niet echt lukt. Maar deze knappe Praeses houdt gelukkig wel de groep bij elkaar voordat we ons toegeven aan het nachtelijk Utrechtse studentenleven.

Ab actis
Dit zonnetje in huis komt zoals je hoort niet uit Montfoort, maar uit Montfort in het pittoreske, Bourgondische Zuiden. In het weekend herken je haar aan de regenlaarzen, en doordeweeks aan haar jarretels. Een ander kenmerk van deze jongedame is haar grote ongeduld. Helaas gaat het notuleren haar nog niet zo soepeltjes af, mer alles kumpt good oeteindelik!!

Quaestor
Deze blonde maatje S tijger, met een bredere spanwijdte dan lengte, weet altijd wel op ludieke wijze geld binnen te slepen. Al is het maar op zijn knieën in zijn hamstervelletje! Na een nachtje doorhalen op zaterdagavond, zit onze vrome kabouter weer om klokslag 9 zijn zonden te biechten.

Assessor I
Ons dansend commissiekind heeft met haar adkunsten en tongbrekers haar functie als assessor I bemachtigd. Deze Franse Brabantse chick heeft zich al snel bewezen door het ontwerpen van ons logo. Binnenkort zullen de colaborrels overgaan op bierborrels en zal het echte feest beginnen! Al zal dit wel het nodige gevaar met zich meebrengen aangezien deze onhandige dame soms nog wat moeite heeft met traplopen.

Assessor II
Deze stijldansende gast gooit tijdens het koken met culinaire termen, en neemt al snel de keuken volledig over. Met zijn poëtische tentakels verovert hij in de stripboekenwinkel vele harten van de aziatische dames. Ja, deze man heeft een veel bredere smaak dan het ouderwetse blonde Hollands en zal zich sneller in de watten laten leggen door een spannende rode maîtresse.

Assessor III
Deze exotische ajacied met wilde krullen zorgt altijd voor gezelligheid, mits ze er is! Alcoholische versnaperingen zijn niet aan haar besteedt, vandaar haar rol als assessor III. Voor de afwas en schoonmaak staat zij daarentegen altijd paraat, hiermee probeert zij zichzelf in een goed daglicht te zetten voor haar praeses. Daarnaast zet zij graag de bloemetjes buiten als ze niet vergeet om water te geven.

Commissieleden

Martijn Braakhuis Praeses
Simone Kremer ab Actis
Merijn de Vries Quaestor
Eline Giraud Assessor I
Naut Duin Assessor II
Yasmine El Azhar Assessor III

2014

Lonieke
Zie je in de verte échte boeren nuchterheid aan komen lopen, dan is het onze Lonieke. Deze blonde Twentse dame is altijd goedlachs en in voor gezelligheid. In de keuken is ze erg goed in delegeren, zodat zij nooit hoeft te koken. Deze kwaliteit zal haar vast goed van pas komen bij haar functie als Praeses. Kom je Lonieke tegen en wil je haar (onderhand iets minder) origineel begroeten zeg dan Yo Lo! Deze kreet inclusief uitleg hoor je vaak na enkele biertjes, vraag vooral dan naar Engelse uitleg.

Meye
We zijn superblij dat Meye naast haar roeien, haar mooie functie als Ab Actis vervult. Zij biedt met haar geboortestad Amsterdam een goed tegengewicht voor onze Twentenaren. Onze vergaderingen worden altijd beter door haar heerlijke lasagne. Meye is het grote voorbeeld voor deze commissie, een echt rolmodel voor Danny. We zullen zien of ze dit jaar wordt overtroffen, wat betreft regelen.

Kay
Ons tweede commissielid uit Twente houdt van lekker eten en lachen. Kay hoopt dit jaar van zijn neurotische trekjes af te komen, al maken deze trekjes Kay wel echt Kay. Wie weet lukt het ons om dit jaar van hem een echte Hollandse kaaskop te maken. Als onze Quaestor gaat Kay over de centjes. Gouden chocolade muntjes zijn dan ook zijn favoriet bij Sinterklaas.

Maurice
Onze Maurice is al ingeburgerd bij UP door zich meteen in een echte UP relatie te storten. Deze lange Limburgse man houdt wel van een biertje. Na een super snel adje door een rietje heeft hij zijn functie, assessor I, weten te bemachtigen. Ook al hebben we soms problemen met de taalbarrière, we zijn erg blij met Maurice in onze commissie.

Rineke
Na een lange wereldreis waarbij veel wijsheid is opgedaan heeft Rineke, onze assessor II, vast goede ingevingen tijdens onze vergaderingen. Daarnaast is deze sportieve dame erg gedreven, waardoor het kamp nog beter zal worden. Zo snel als ze is op de schaatsen, zo snel kan ze adten door een rietje, ze heeft haar positie snel vastgesteld.

Danny
Om onze nationale commissie compleet te maken, hebben wij een Noordelijke adonis nodig. Gelukkig is daar Danny. Dat mensen uit het Noorden geen reputatie hebben als echt bierdrinkers werd snel duidelijk tijdens het adten door een rietje, hij werd jammerlijk laatste. Maar deze mooiboy die van feesten houdt zal vast zijn steentje goed bij kunnen dragen als assessor III om mooie feesten te maken tijdens het kamp.

Commissieleden

Lonieke Timmerhuis Praeses
Meye Bloothooft ab Actis
Kay Wagelaar Quaestor
Maurice Stefens Assessor I
Rineke Gordijn Assessor II
Danny den Hamer Assessor III

2013

Aan het begin van elk studiejaar is het weer groot feest, een gezellige boel en voor de meeste eerstejaars een onvergetelijke ervaring. We hebben het hier natuurlijk over het eerstjaars introductiekamp! Om er voor te zorgen dat het elk jaar weer een geslaagd kamp wordt, werken een 6-tal enthousiaste eerste- en tweedejaars een jaar keihard om dit onvergetelijke kamp te organiseren.

Met trots presenteren wij de introductiecommissie:

Diederik van Lieshout – Preases:
‘Diedje’ is de preases van het stel en ook de enige die het daadwerkelijk voor het tweede jaar doet, en dat is ook iets wat hij graag laat merken. Maar met ‘ons pap en ons mam’ blijft het een gezellige Brabander waar zeker een feestje mee te maken valt. Het leiding geven bevalt hem prima en de rest van de-te-doen-zaken laat hij dan ook graag aan de anderen over, want: ”Ik ben hier echt zoooooo slecht in.”

Pedram Hassanpour – Quaestor
www.lekkeresexydonkerejongen@hotmail.com draagt als quaestor ook zijn steentje bij. Als man van de geldzaken plaatst hij zich daarom zeker hoog aan het vaandel. Interessant doen ligt hem wel en hij komt dan ook altijd met de meest gekke weetjes. Maar onze lekkeresexydonkerejongen is een aanwinst om bij de groep te hebben en hij weet de serieuze momenten en minder serieuze momenten goed van elkaar te scheiden.

Marion Rook – ab Actis
Marion is onze lieftallige ab acties. Naast dat ze de meest leuke uitdrukkingen uit haar mouw schut kan ze ook lekker koken en het is daarom altijd een feest als de vergadering bij Marion wordt gehouden. Maar ook Marion kan met een paar drankjes achter de kiezen een gezellige losbol zijn die het niet erg vindt om nog even verder te vergaderen in de stad.

Lonieke Timmerhuis – Assessor I
Ons boerinneke is Lonieke en met haar oooooooo’s en aaaaaaaa’s kan niet anders dan dat ze uit Harbrinkhoek in hartje Twente komt. Adten hebben ze daar al vroeg geleerd en heeft zijn vruchten zeker afgeworpen, want ze heeft het tot assessor I geschopt! De minder leuke klusjes die gedaan moet worden doet ze altijd met groot plezier, samen met Meye en Kay en ze is daarom zeker een aanwinst voor onze commissie.

Kay Wagelaar – Assessor II
Adten bleek niet helemaal zijn ding te zijn, maar desondanks is kay toch zeker goed voor functie assessor II. Kay zorgt graag goed voor zichzelf en komt ook altijd met lekkere recepten op de proppen. Samen met Marion weet hij er dan ook altijd een feestmaal van te maken, een goede basis voor een lekkere gezellige avond tot in de late uurtjes.

Meye Bloothooft – Assessor III
De ‘vreetschuur’ van het stel is de enige echte Meye Bloothooft, alhoewel ze van een glaasje bier door een rietje adten niets bleek te bakken. Maar als de assessor III van het stel is ze zeker een aanwinst en met haar gevatte opmerkingen en gezelligheid zijn de vergaderingen altijd een feestje. Meye is fanatiek roeister en hopen dat ze dit fanatisme zal doorzetten in het organiseren van een prachtkamp!

Commissieleden

Diederik van Lieshout Praeses
Marion Rook ab Actis
Pedram Hassanpour Quaestor
Lonieke Timmerhuis Assessor I
Kay Wagelaar Assessor II
Meye Bloothooft Assessor III

2012

Op 3 oktober hadden we ons eerste etentje met de commissie. Gezellig uit eten en benieuwd wie er nog meer in de commissie zat, begon al een goede vriendschap alsof die er altijd al was geweest. De boefjes zijn dan ook aanwezig op borrels en feestjes en laten zich daar dan ook van hun beste kanten zien. Er wordt natuurlijk niet alleen maar gefeest, de ideeën vliegen over tafel en er zijn zoveel leuke thema’s verzonnen dat kiezen moeilijker is dan een thema bedenken. Gelukkig telt deze commissie veel verschillende persoonlijkheden die allemaal hun eigen manier vinden om een steentje bij te dragen. Hier volgt een korte voorstelronde:
Ilona=
Interessant dat spammen.
Lachend si ze organisatorisch niet te remmen.
Opgeven is niet iets voor deze P.
Natuurlijk soms kotsend op de plee.
Aardig en oprecht, we hebben het over Ilona Can.

Eveline= Eveline onze ab actis. CPS’er en übernerd, maar toch moeite met de Nederlandse taal. Wat we goed merken aan haar notulen. Dit komt waarschijnlijk door haar liefde voor vodka, of nou ja… alles wat Russisch is.

Chris= Chris, onze questor, is nog niet uit zijn shirt gescheurd, maar zijn cadeautje ‘de bierpet’ zal hem daar ook niet bij helpen. Zeker niet nu het mogelijk is om bier te drinken én mario cart tegelijk te spelen. Gelukkig zet Chris mario cart wel aan de kant als er ergens een feestje is, hij laat dan ook zijn good looks op de dansvloer zien. En met Chris’ creative minds (in the middle of the night) gaan we zeker een interessant jaar tegemoet.

Miriam= Miriam is onze assessor II, een meid die bang is om geschreven stukken voor te lezen, maar het voor de rest altijd uitschreeuwt. Als ze haast heeft, is de moeite om twee identieke sokken aan te trekken te veel, maar op haar sokken na ziet ze er altijd gelikt en pienter uit. Haar Spaanse roots zorgen voor een vlammende impressie. Aan deze meid hebben we een gouden assessor II.

Diederik= Diedje oogt als ons kleine schattige assessortje III. Hij zeikt dan ook als een wijf maar dist als een man. Hierbij besluipt hij zijn prooi als een leeuw: eerst is Diedje afwachtend en loert hij naar het juiste moment, dan valt hij plots aan met zijn vlijmscherpe opmerking en tot slot schudt hij tevreden met zijn vurige rode manen. Kortom: Be warn!

Dit belooft een prachtig mooi kamp te worden!

Commissieleden

Ilona Can Praeses
Eveline van Leeuwen ab Actis
Chris Prins Quaestor
Lars Verkleij Assessor I
Miriam Nieto Solis Assessor II
Diederik van Lieshout Assessor III

2011

Het organiseren van het introkamp van 2011 is aan de volgende 6 mensen toevertrouwd; Thijs Balk, Tessa Jaspers, Gideon van den Kieboom, Maxine Boelen, William Sohier en Judith Heutz. Met z’n zessen proberen we van het kamp een succes te maken door het organiseren van gezellige activiteiten, spellen en feestjes. Een heel jaar lang zullen we zo veel mogelijk vergaderen en plannen, met als enige doel voor ogen het creëren van een onvergetelijk introkamp.

De voorspellingen voor het kamp zijn gunstig; de commissie bestaat namelijk uit 3 sprankelende tweedejaars met al een jaar ervaring in het organiseren van het kamp en 3 sjaarsjes, vers van het VWO, die op hun eigen manier hun bijdrage leveren. We zullen deze toppertjes wat nader toelichten:

Thijs, onze belangrijke P(raeses). Thijs regelt alles. Binnen twee tellen. Misschien dat daarom deze jongen TweeTellenThijs heet, of heeft dit misschien een andere reden?.. Hoe dan ook, de vergaderingen zijn altijd tot in de puntjes 0 verzorgd. Naast zich inzetten voor de Intro, houdt deze jongen ook van flink veel roeien, coachen, werken, lullen en natuurlijk studeren.

Tessa, onze ab. Onze grote (of kleine) nerd. De commissiegenoot met een ware epic giechel… Maak één goede grap (of niet eens), of knijp haar in haar zij, en ze is niet meer te houden. En daarom wij ook niet meer.

Ze staat bekend als de mama van de commissie: ze houdt van gezonde maaltijden koken (met teveel courgette) en gaat altijd voor de bewuste keuze.

Gideon , de Q(uaestor) is de grappenmaker van het stel. En ons varkentje. Maar hiernaast is deze jongen knap, sexy (en een beetje arrogant). Deze jongen houdt niet van gezonde maaltijden met courgette. Gideon de Glijer. Dat is een feit, alleen heeft GG helaas al jaaaren een vriendin.

Maxine, assessor numero 1. Houdt van lachen op de meest lullige, genante en ongemakkelijkste momenten… Maxine in een aantal woorden: droog, to-the-point, nuchter (tenzij je haar Goldstrike geeft) en hi-la-risch (vooral in combinatie met William). En een beetje randstad.

William. Meneer de assessor 2. Onze makkelijkste commissiegenoot. Hij heeft als bijnaam BlackberryBoy, omdat hij simpelweg onafscheidelijk is van zijn geliefde telefoon. Helaas krijgt hij door deze grote afleiding slechts de helft van de Puntjes Nul mee. Met een veelgehoorde “Huh”of “wie?” tot gevolg. Hij houdt van films in de bios en al helemaal van selfshots, en gaat werkelijkwaar ‘stuk’ om ÀLLES (vooral in combinatie met Maxine). Heeft vaker de slappe lach dan een mening..

Judith. Assessortje 3. Onze kleine commissiepuppy. Met haar 17 jaren, trad ze de intro binnen. Judith is een ware schat. Ze vindt alles prima en alles leuk. Ook lekker makkelijk dus. Net als William. Waarschijnlijk heeft ze, qua nerd-gehalte, een goede gedeelde eerste plek met Tessa.

We doen ons best om voor de komende sjaarzen een topkamp neer te zetten!

Commissieleden

Thijs Balk Praeses
Tessa Jaspers ab Actis
Gideon van den Kieboom Quaestor
Maxine Boelen Assessor I
William Sohier Assessor II
Judith Heutz Assessor III

2010

Lieve U.P.’ers,

We weten het, jullie zijn nog nauwelijks bekomen van het einde van een heerlijk zwoele zomer, het begin van het collegejaar, tevens een frisse herfst voorafgegaan door het introkamp ’09. Maar toch moeten we jullie alvast waarschuwen. Zet je schrap, want de IC van ’10 is gevormd en bereidt zich al voor op een spetterende start van alweer het komende collegejaar! De ideeën volgen elkaar in rap tempo op, de mogelijke  thema’s zijn nauwelijks meer bij te houden, en allerlei plannen voor de feesten zijn al in de maak. Op het moment waarbij deze creativiteit allemaal tot uiting komt, het introkamp 2010, zullen we nog even moeten wachten, maar dat hebben we er wel voor over.

Wij zijn de introcommissie van komend jaar, 20IC,  en zullen voor alle aanstaande eerstejaars drie dagen organiseren waarbij we ze laten kennismaken met het Went, Farmacie en natuurlijk haar bruisende en gezellige studievereniging U.P.. Dit zullen we doen door een dag in Utrecht, waarop de aankomend U.P.’ers in groepen onder begeleiding van twee mentoren het Went of misschien wel het nieuwe gebouw van binnen en van buiten leren kennen. Na een heerlijke borrel en/of avondmaal in het centrum van ’t Sticht leren onze nieuwe studenten de gezelligheid en sfeer van U.P. en vooral van elkaar kennen tijdens het introkamp in Someren. Estafettes, een filmmiddag , twee feesten waarvan één een themafeest, enzovoorts. Mogelijkheden genoeg om met elkaar en de commissies van U.P. kennis te maken.

Wie dit allemaal gaan klaarspelen? Praeses Marlijn, ervaren als zij is leidt zij al ons doen en laten in goede banen. Dit alles onder het toeziend oog van Jelle natuurlijk, die zich over de financiën ontfermt. Alle ideeën met de pen proberen bij te houden doet Emily, de ab actis van de commissie. Dan zijn de drie breinen van de commissie nog niet genoemd: Gideon, Thijs en Tessa, assessoren met de meest frisse herinneringen aan het introkamp en vol plannen voor het volgende.

Met z’n zessen gaan we er een top introductie van maken voor de aanstaand farmaceuten! Maar natuurlijk ook met de mentoren en de HC’ers, waar een aantal van jullie volgend jaar hopelijk bij zitten!  We hebben er al razend veel zin in en we zien jullie snel op U.P.-activiteiten, waar je ons kan herkennen aan onze blauwe shirts met het machtig prachtige witte logo.

Liefs,

20IC!

Commissieleden

Marlijn Floor Praeses
Emily Dowdalls ab Actis
Jelle Verwiel Quaestor
Gideon van den Kieboom Assessor I
Thijs Balk Assessor II
Tessa Jaspers Assessor III

2009

De introductiecommissie organiseert elk jaar het introductiekamp voor de nieuwe eerstejaars. September begint voor de kersverse farmaceuten goed met drie dagen vol introducties, rondleidingen, spelletjes, feesten en kennismakingen met je medestudenten.
Onze commissie bestaat uit drie tweedejaars en drie eerstejaars. We verheugen ons nu al op komende september en zijn inmiddels al druk bezig met de eerste voorbereidingen.
Maar wie zijn wij? Hieronder een kort voorstelrondje. Maar wil je ons echt leren kennen, spreek ons gerust aan. Op elk feestje en borrel zijn wij te vinden, in onze mooie grijze shirtjes met oranje letters.

Linda is onze praeses. Ze is altijd vrolijk en actief en ze weet de commissie goed te sturen. Lid van Pharmidabel en de RodCie, dus altijd op de hoogte van de laatste roddels binnen U.P.. Erg interessant natuurlijk!

Marlijn is dit jaar ab actis. Sociaal, gezellig en altijd in voor een feestje. Ze houdt erg veel van muziek en sporten. Op sociaal vlak is ze meestal wel druk: even een praatje hier en dan weer daar. Dat zorgt uiteraard voor de nodige gezelligheid.

Jeroen is de man van het geld, onze quaestor. Serieus, maar gelukkig ook weer niet altijd. Hij is dit jaar lid van Veritas geworden en zijn ouders hebben een heel mooi huisje in Friesland waar wij dit jaar weer dankbaar gebruik van gaan maken tijdens ons commissieweekendje!

Thomas, assessor I, is de echte party animal van onze commissie. Een grote lolbroek mag je hem wel noemen en de mooie uitspraken komen dan ook meestal van zijn kant. Hij is nog regelmatig in Groningen te vinden, omdat hij daar met farmacie begonnen is en zijn vriendin daar woont. Daarnaast speelt hij fanatiek ijshockey en tennis.

Evelien is een hele actieve meid. Zowel bij U.P. als bij Triton. Roeien is helemaal haar ding. Maar ook binnen U.P. heeft ze het erg naar haar zin. Ze is erg sociaal en daardoor is het altijd lachen met Evelien als assessor II.

Om het rijtje compleet te maken, hebben we Ewout als assessor III. Een relaxte kerel met enorm goede ideeën voor onze commissie. Hij komt op de meest aparte tijden met de meest briljante ingevingen. Altijd welkom natuurlijk. Kortom, onmisbaar in de commissie.

Commissieleden

Linda Henricks Praeses
Marlijn Floor ab Actis
Jeroen Roosendaal Quaestor
Thomas Kempen Assessor I
Evelien Baltissen Assessor II
Ewout Sam Assessor III

2008

Commissieleden

Joyce Lammering Praeses
Imelda Kwee ab Actis
Johan Cnossen Quaestor
Linda Henricks Assessor I
Paul Besseling Assessor II
Jeroen Roosendaal Assessor III

2007

Commissieleden

Cyriel Verkroost Praeses
Karlijn Dings ab Actis
Johan Cnossen Quaestor
Imelda Kwee Assessor I
Joyce Lammering Assessor II
Aron Kharbanda Assessor III