2017 / 2018

Doe ik het goooeed?? Khaki khaki khaki khaki khaki khaki…

Dit pikante deuntje zal binnenkort niet meer uit jullie hoofden weg te krijgen zijn en nog vaak jullie trommelvliezen prettig laten vibreren. EFC Groepsfoto Net als de bijzondere vibratie die vanuit León zijn rechter broekzak sinds woensdag 20 september 2017 om 11:13 uur voor eeuwig in zijn herinneringen gebrand zal blijven. Opgewonden nam hij toen zijn telefoon op en kreeg hij te horen dat hij was uitgekozen om praeses van de geilste commissie van U.P. te worden: de Eerstejaarsfeestcommissie. Met zijn goede twerkmoves was dit totaal geen verrassing. In zijn eentje zet hij dan ook een goede show neer, maar hij heeft versterking nodig… 
Daan, onze Epke Zonderland look-a-like, zorgt bij de vergaderingen ervoor dat ieder zijn glas altijd goed gevuld is. Ondanks dat Daan tot in de vroege uurtjes doorgaat, houdt hij de notulen perfect bij, wat hem met zijn leesbril de ideale ab actis I maakt.

Daarentegen leest onze quaestor I Rhys na een aantal biertjes niet meer zo goed: “Het is adten Rhys, niet a-d-t’en”. Gelukkig kan hij met cijfers wat beter overweg.

Ons Doornroosje heeft haar prins al gevonden, dus slapen hoeft zij niet meer. Roos heeft dan ook alle energie om als ab actis II de hele nacht door te feesten.

Het grote cadeau in onze commissie is Isabeau, op elk feest pakt zij flink uit. Aangezien deze big spender maar al te goed weet waar zij het geld aan moet uitgeven, is de functie van quaestor II haar op het lijf geschreven.

Anouk, onze assessor I, is momenteel op zoek naar haar nummer II. Hier eindigt haar zoektocht echter niet bij. Wilde ideeën zal ze weten te vinden om onze feesten onvergetelijk te maken, als jullie deze de volgende dag überhaupt nog kunnen herinneren…

Onze Pien houdt het nooit voor gezien. Met energie voor ons acht, wordt elk feest een dikke tien!! Met het ontwerpen van onze weergaloze khaki gekleurde commissieshirts heeft ze nu al bewezen dat de taak van assessor II voor haar uitstekend is weggelegd.

Last but not least: Santiago, onze hombre de México. Met zijn roots weet hij alle harten te veroveren. Al met al maakt assessor tres van onze EFC een groot succes!

Hierbij de EFC van 2017-2018 A.K.A. Team Khaki

Commissieleden

León Uitdenbogaard praeses
Daan van den Akker ab actis I
Rhys Landaal quaestor I
Roos Enterman ab actis II
Isabeau Sprangers quaestor II
Anouk van Kan assessor I
Pien van den Braak assesor II
Santiago Nuñez Velasco assessor III

 

 

2016 / 2017

Commissieleden

Marloes van Dinter praeses
Ricky Wassink ab actis I
Bas de Lijster quaestor I
Julian Stammers ab actis II
Nikki Wiggers quaestor II
Fatima Mahmud assessor I
Luuk van Esveld assesor II
Bo Garritsen assessor III

2015 / 2016

12348615_959515847449480_724525641_nCédric van der Kuy

Onze Praeses en toekomstig corpsbal? Cédric, Cèdric of Sedriek? De uitspraak zal voor ons altijd een mysterie blijven, maar gelukkig luister jij naar alle varianten. Als rasechte Limburger (eigenlijk ben je gewoon een Indo) cross je rond in je cabrio, die zo nu en dan op hol slaat met twee chicks op de achterbank. Hopelijk word je hierdoor niet te veel afgeleid van je functie!

Kim Snijdelaar

Onze Ab Actis I wonende op de Amsterdamsestraatweg achter het viaduct, maar vóór de watertoren (dit kan er nog mee door) draait haar hand niet om voor een uitdaging. Kappertjessap, chilisaus, whisky of wijn? Adjes nooit genoeg voor deze Ab Actis I. De mannen daarentegen, die houdt ze even op afstand. Mannen: stop de mannenstop met een échte date in plaats van een netflix&chill!

Luuk Bongers

Onze Quaestor I is lang, breed en woest aantrekkelijk, helaas voor de dames is zijn lijf vergeven aan zijn vriendin, woonachtig in Utrecht. Daarentegen moet meneer nog vaak treinretourtjes maken tussen Elst en Utrecht. Als twintiger wordt het dan nu toch echt wel tijd om je mama’s nestje te verlaten. Alvast een moederlijke tip als het er ooit van gaat komen: Tap geen stroom meer af bij de Tele2.

Maud Butter

Wat is ze toch een schatje, onze Ab Actis II uit 1992. Ook al is ze wat ouder dan de rest, dat krijg je als je 8 jaar over je vwo doet, die cuteness zal ze altijd blijven houden. Ondanks haar al 5 jaar durende volwassenheid, gaat bier adten nog steeds gepaard met hoesten en proesten. Ooit zal je het wel leren, Maud.

Amber de Rijk

Onze Quaestor II is altijd wel in voor een feestje. Deze Nijmeegse woont in De Bilt (dit is geen Utrecht, Amber) en oefent haar pasjes voor onze toekomstige EFC feesten alvast bij STUdance. Maar is dit feestbeest wel nuchter genoeg om onze geldzaken op orde te houden? We vragen het ons af, anders haal je maar inspiratie uit je achternaam.

Stan van Dijk:

Onze Assessor I, een boomlange kerel uit IJzendoorn, is niet vies van een feestje en staat er met zijn 2 meter dan ook garant voor dat het dak eraf gaat als hij weer eens staat te springen op de hardste nummers en de lekkerste melodieën. Misschien wordt het ook maar eens tijd om naar de stad toe te trekken, maar dat zal nog wel even gaan duren, aangezien het wel bar makkelijk is als alles nog lekker voor je geregeld wordt thuis!

Maaike Jansen:

Onze Assessor II, helemaal afkomstig uit het ver weg gelegen Texel, voelt zich bij de EFC-commissie als een vis in het water, mede door haar liefde voor te gekke feesten en partijen. Ook al heeft ze eerst het idee om met de laatste trein naar huis te zoeven, dan toch laat deze meid zich nog vangen door het ritme van de muziek en de aantrekkelijke aanblik van de nodige heerlijke drankjes!

Aram Avedesian:

Onze Assessor III, het brein achter ons commissie-t-shirt, dé man die uiterst vaardig is in het ontwikkelen van een perfect passend logo, hecht niet zoveel waarde aan de III achter zijn functie. Één team, één taak is zijn motto. Deze man weet absoluut wel hoe je een feestje moet vieren en kan niet wachten om zijn party-kennis met de andere leden te delen, met als doel de gekste EFC-feesten ooit te organiseren!

Commissieleden

Cédric van der Kuy Praeses
Kim Snijdelaar Ab Actis I
Luuk Bongers Quaestor I
Maud Butter Ab Actis II
Amber de Rijk Quaestor II
Stan van Dijk Assessor I
Maaike Jansen Assesor II
Aram Avedesian Assessor III

2014 / 2015

Solange is de praeses van de EFC. Een echte EFC’er in hart en nieren. Leiding geven is voor haar weggelegd, want met het geven van taken en strafadjes, welke je krijgt wanneer je je taken en afspraken niet nakomt, zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes blijft lopen. De functie van praeses past dan ook perfect bij haar. Deze gezellige en vrolijke uf houdt wel van een dansje en een drankje, dus dat belooft veel goeds voor de komende feesten.

Van Marit heb je er maar 1! Ze is een echte Brabander, al hoor je dit alleen aan haar accent. Dit verklaart ook waarom ze perfect past in de EFC, aangezien ze wel weet hoe ze een feestje moet geven. Onze praeses kan in ieder geval niet wachten tot het moment dat Marit haar gaat laten zien hoe je carnaval moet vieren. Marit kan wél goed Nederlands spreken en schrijven, in tegenstelling tot Solange. Vandaar dat zij ook helemaal geschikt is voor de functie van ab Actis I.

Abdullah, bij de meesten bekend als Appie, is quaestor I van onze EFC. Hij is altijd wel in voor een feestje of een drankje, al kan hij zelf niet zo goed tegen het laatste. Dit is geen enkel probleem, aangezien hij op deze momenten zorgt voor veel vermaak voor de andere commissieleden. Appie is ontzettend lief en gezellig, maar gaat ook serieus te werk op momenten dat dit hoort. Een geweldige aanwinst voor de commissie en we zouden hem zeker niet willen missen!

De functie van ab Actis II binnen de commissie wordt vervuld door onze Gabriel, ook wel Gab Actis. Zijn humor is na wat drank altijd minder goed te verstaan, maar dat kan ook komen door het Twentse accent van Gabriel. De sfeervolle kamer van Gab aan de Cambridgelaan met pop-art en de chilste muziek is vaak de thuisbasis voor vergaderingen. Deze galante Gab Actis is punctueel en staat bovenaan met formaliteit in zijn e-mails, maar verbaal is het een bolleboos met een trommel vol moppen.

Vince is quaestor II van de EFC. Hij zorgt ervoor dat de quaestor I erbij blijft met zijn rekengeest, alhoewel hij zelf soms nog wel eens een aantal van zijn eigen taken vergeet. Deze Limbo houdt van bier en een goed feest en zit dus helemaal op zijn plek in deze commissie. Ook treedt hij in de voetsporen van zijn oudere broer Bob. We zullen zien of hij met de komende feestjes die van zijn broer gaat overtreffen.

Kimberly vervult met passie de taak van assessor I. Als ze geen taakje voor de EFC aan het vervullen is, is ze aan het strijden voor Oost-Indische emancipatie. Ze is altijd voor de eerlijkheid en gelijkheid en ze houdt dan ook rekening met iedereen. Je kunt haar ten alle tijden bellen om mee op stap te gaan en voor feestjes haalt ze haar neus ook zeker niet op. Het is gewoon een prachtexemplaar en we zijn als commissie erg blij om haar een van ons te kunnen noemen.

Alex is onze assessor II. Deze schat is er trots op om Rotterdammer te zijn. Feyenoord is dan ook een van de dingen die je vaak uit zijn mond hoort komen. Alex is altijd in voor een feestje, vooral met zijn favoriete muziek. Misschien staat hij bij het volgende EFC-feest zelf wel even te draaien! Deephouse, techno en een lekker drankje zijn voor hem de ingrediënten voor een geslaagde avond. Dit belooft dus wat goeds voor de komende feesten.

Brigitte is onze assessor III. Misschien niet de functie die ze in eerste instantie in gedachten had, maar dit is voor haar natuurlijk geen enkel probleem. Buiten het feit dat ze niet de beroerdste is om af en toe wat (vervelende) klusjes te doen, heeft ze altijd goede inbreng en leuke ideeën tijdens het vergaderen. Daarnaast is ze ook nog eens hartstikke gezellig en we kunnen met zijn allen vaak om onze lieve assessor III lachen. We kunnen ons geen EFC meer voorstellen zonder Brigitte!

Commissieleden

Solange van Rossum Praeses
Marit Hooijman ab Actis I
Abdullah Hosseini Quaestor I
Gabriel Charro ab Actis II
Vince Maar Quaestor II
Kimberly Velthuis Assessor I
Alex Gummels Assessor II
Brigitte Koch Assessor III

2013 / 2014

Sally, de Preases van de EFC! Zonder een druppel alcohol is ze altijd wel in voor een feestje! Dansen is echt haar ding en ze gaat ook altijd flink los. Naast dansen is zingen ook echt iets wat ze kan als de beste! Gezelligheid is iets wat haar niet vreemd in de oren klinkt! Natuurlijk neemt ze de taak als Preases wel serieus en kan ze af en toe lekker het baasje spelen. Streng maar rechtvaardig is de beste omschrijving ervan. Maar dat is wat de EFC nodig heeft, iemand die leiding geeft en mensen taken oplegt. Al met al echt een top wijf!

Sophie is een hartstikke gezellige en vooral Brabantse chick (wat ook te horen valt). Ze is altijd wel in voor een vergadering om vervolgens samen te gaan eten en een drankje erbij te doen. Ook al moet ze vaak naar huis toe reizen, ze probeert toch altijd van de partij te zijn als er gezamenlijk iets gedaan wordt. Kort gezegd, ze is een veelzijdige en vooral gezellige commissiegenoot.

Thomas is het buitenbeentje van de EFC. Met een been op Texel en het andere bij Histos probeert hij ook een beetje tijd te maken voor z’n studie. Je hoeft deze jongeman alleen maar aan te kijken en hij bezorgt je een lach, als het al niet met hem lachen is dan is het wel óm hem.

Annebel zou ik omschrijven als een vrolijke Brabantse meid, waarbij het woord ‘kei’ nog al eens uit haar mond komt. Iedereen heeft Annebel graag om zich heen, ze brengt gezelligheid met zich mee en maakt de mensen om haar heen vrolijk met haar stralende lach. Ze is eigenlijk altijd wel in voor een feestje. Geen verassing dat ze lid is van de EFC!

Pascale is de Assessor I van de EFC. Ze is het UBERfeestbeest van farmacie. Ze is vaker te vinden in de Kneus, HP, Woo, Filemon en Havana dan in het DDW. Je kan haar dus ook gerust midden in de nacht wakker bellen/appen voor een party. Ze krijgt (bijna) altijd haar zin . Want deze dame heeft nog een legendarische troef achter de hand. Met haar schoonheid en glimlach verblindt ze alle mannen in Utrecht.

Tayin is onze gezelligerd. Altijd in voor een drankje/hapje. Vooral als het om sushi gaat en mooie vrouwen natuurlijk. Betrekt iedereen erbij en brengt iedereen bij elkaar. Ook houdt hij erg van foto’s maken (iets te veel misschien), een snapje hier een insta daar en altijd nog een post op facebook. Hij hoort erbij en is daarom quaestor I van onze commissie.

Het fenomeen Gijs is niet in een kort stukje te omschrijven. Waar bier is, is Gijs en waar Gijs is, is bier. Deze gezellige en vaak brakke Brabo is onze Quaestor II en houdt onze Quaestor I goed in de gaten. Hij heeft een uitgesproken mening en heeft altijd wel goede input tijdens vergaderingen. Gijs is tevens altijd wel in voor een feestje en is altijd aanwezig. Kortom, Gijs is een keigezellig en vooral superchill commissielid.

Joenoes is de ab actis I der EFC. Notulen schrijven doet hij met zijn hart. Als er een feestje aan de gang is hij van de partij. Niet alleen een goed teamlid, ook een goede vriend. Samen met hem gaan we de mooiste feestjes maken!

Commissieleden

Sally Elbestawi Praeses
Joenoes van Oudheusden ab Actis I
Tayin Kamal Quaestor I
Sophie Frieling ab Actis II
Gijs van Gorp Quaestor II
Pascale Rietveld Assessor I
Thomas Mast Assessor II
Annebel Crebolder Assessor III

2012 / 2013

you Party

Milou is de Ab actis I van de EFC
Notuleren en verslagleggen, een saaie taak is wat ze heeft
Maar als ze eenmaal is begonnen met drinken
Verandert ze in een echte feest beest
Ineens d’r been op haar nek of ligt ze in een spagaat
Met een dronken jazz danseres, weet je niet hoe het gaat

Gelukkig wordt ze gesteund door onze Ab actis II
Die taak is door onze lieftallige Rozita geclaimd
Leuk om naar te kijken is ze, wat quaestor van U.P.S.V. al weet
Maar deze vis in het water heeft voorlopig al beet.

Roel is sociaal, gedreven en ook nog bescheiden.
Hij bevat de kwaliteiten van een echte leider.
Al een voorbeeld voor de welpjes op de scouting
Dus hij zal de assessors vast heel goed kunnen leiden

Achter Roel te zien telt steevast voor twee,
Man achter deze rap en gezien op TV,
Osayuwamen, Uwa of Osas,
Puntje voor hem als je dat verkeerd las,
Deze ex basketbalheld gaat als Assessor II
De aanval in met de EFC

Ook volgt in zijn leiding Jeske, onze assessor III
Een praktische dame en dat telt hier voor tien.
Bedenktijd heeft ze voor haar uitzonderlijke visie
In de trein vanuit Zoetermeer op en neer
Mij niet gezien,

Peter, regelt en regelt en is vooral zakelijk gericht
Het is dan vanzelfsprekend dat hij over ons geld beschikt
Al is hij wel veel tijd kwijt, door z’n lidmaatschap bij Veritas
Dat kan de pret niet drukken als quaestor 1 van het EFC-schap

Gelukkig staat achter elke man een slimme vrouw
Wanneer Peter het niet kan, behandelt Angela de zaken.
Ze heeft een liefde voor getallen of het is geld waarvan ze houdt
Questor 2 is wat ze is, een taak die haar zal behagen

En voor de dames opgepast, de Praeses heeft kwaliteiten,
Hij pakt je in met z’n tango lessen, laat je schoentjes slijten,
Mooie opbouw vanuit achterin, assist van de Assessor II,
Deze commissie gaat scoren, en heel UP doet mee!

Met een commissie vol hoogstandjes,
Gezelligheid, maar feesten als doel,
Geeft de EFC jou op je feestavond,
Dat UP-gaat-los gevoel!

Commissieleden

Thomas Ploemacher Praeses
Milou Hogervorst ab Actis I
Peter Hoge Quaestor I
Rozita Abdolrahimi-Raeni ab Actis II
Angela de Ruijter Quaestor II
Roel Pieters Assessor I
Osayuwamen Osaigbovo Assessor II
Jeske Hendriksen Assessor III

2011 / 2012

Iris
Iris is de praeses van de EFC
Zij is degene die orde op zaken stelt
En de hartjes van haar EFC’ers smelt
Door haar zal alles op rolletjes verlopen
Ook al zijn we met z’n allen straal bezopen

Marc
Marc is de quaestor I van de EFC
Hij jaagt niet alleen op pleziertjes
Maar ook op de Schotlandse diertjes
Met deze dappere jager aan het roer
Boeien de geldzaken de rest van de EFC’ers geen moer.

Jesper
Jesper is de quaestor II van de EFC
En dus de gespierde man
Die het quaestorduo aanvullen kan
Met zijn kapotte stinkende Vans aan zijn voet
Komt het met die bankrekeningen allemaal wel goed

Demi
Demi is de ab actis I van de EFC
En brengt altijd een vrolijke lach met zich mee
Blij kletsend over ditjes en datjes
Laat ze wel merken dat ze niet valt op watjes
Haar naam begint met een D
En dat brengt ons bij ab actis II

Lisa
Lisa is de ab actis II van de EFC
En vult Demi aan met haar zachte ‘G’
Ze probeert ieder feestje te halen
Maar daar moet ze ’s ochtends wel de tol voor betalen
Als die sambuca door haar keel
Wordt haar soms toch net iets te veel

Amadou
Amadou is de assessor I van de EFC
En zal dus moeten assisteren
Maar daarvoor zal hij eerst zijn ‘extreme’ drankgebruik moeten afleren
Hij zit op het eind van het feest altijd te gapen
Dus bij deze een oproep aan een leuke meid zodat hij niet op straat hoeft te slapen

Renze
Renze is de assessor II van de EFC
Hij is onze grote kameraad
Want hij staat altijd met zijn brommertje braaf paraat
Daarnaast is hij niet zo gegeneerd van scheten
En dat laat hij de hele EFC ook wel weten

Vivi
Vivi is de assessor III van de EFC
En houdt wel van een avontuurtje
Zo haalt ze alle leuke jongens binnen in ’n uurtje
Met een drankje achterover
Lijkt ze verdacht veel op die totally spy clover
Niemand is zo gek en wild als deze trien
Maar dat zullen jullie nog wel zien!

Commissieleden

Iris Bloem Praeses
Demi van Hout ab Actis I
Marc Visschers Quaestor I
Lisa Smedts ab Actis II
Jesper van Breeschoten Quaestor II
Amadou Samb Assessor I
Renze Dijkstra Assessor II
Vivi Janssen Assessor III

2010 / 2011

Deze 8 goddelijke mannen en vrouwen zullen dit jaar hun uiterste best doen om 4 legendarische feesten te organiseren. Alle ingrediënten voor een geslaagde avond zijn aanwezig maar voor de mensen die ons nog niet kennen volgt een korte kennismaking.

Onze praeses Thomas is een geboren leider. De vergaderingen verlopen goed zolang z’n haar goed zit. Bij een bad hairday is het dan ook snel afgelopen.

(g)Inge(r) doet niet moeilijk, zij vind alles “super chill ouwe!”

Corine weet alle in’s en out’s, de do’s en dont’s. Ze ziet er altijd goed uit en dat is te merken aan het hoge jongens gehalte om haar heen.

Aniek is onze miss incredible. Tijdens feesten gaat ze helemaal uit haar dak en is ze niet te stoppen.

Zonder Ilona waren we nergens. Zij plakt alle losse eindjes aan elkaar en zorgt voor de finishing touch. Af en toe gaat ze een tikkeltje te ver tijdens feesten maar daar zijn we al aan gewend.

Robbin neemt zijn taak als assessor I heel serieus. Zelf is hij er nog niet echt uit wat dat is, maar dat is aan hem om uit te zoeken.

Alan is onze tropische verassing bij elk feest. Deze muzikale jongen zorgt met zijn verassende ideeën dat elke feest/bijeenkomst een succes is.

Kortom: There Ain’t No Party Like An EFC Party!!!

Oh ja Bob is gewoon assessor III

Commissieleden

Thomas van Pul Praeses
Inge Huisman ab Actis I
Corine Schreurs Quaestor I
Aniek Joosen ab Actis II
Ilona Can Quaestor II
Robbin de Klein Assessor I
Alan Bazaz Assessor II
Bob Maar Assessor III

2009 / 2010

Wij, Charlotte, Mathijs, Luka, Erik, Hilma, Geerte, Thijs en Roland, zijn de EFC 09/10!

Omdat sommigen van u nog niet van de EFC heeft gehoord, zullen we even duidelijk maken waar de EFC voor staat en waar we ons zoal mee bezig houden.

De EFC staat voor de Eerstejaars Feest Commissie. En dit jaar mogen wij deze geweldige commissie vertegenwoordigen in Utrecht en omstreken. Samen zijn wij gezellige, vrolijke en goedgemutste koters, die toevallig ook nog een leuke dansmove in hun mars hebben, welke goed van pas kan komen in de disco’s dit jaar. Onze commissie bestaat uit 4 gezellige dames en 4 mooie jongens.

Wellicht denkt u nu nog steeds: wat vreet die commissie dan de rest van hun tijd uit als ze niet hard met hun neuzen in de boeken zitten. De naam Eerstejaars Feest Commissie zegt het eigenlijk al: wij zorgen voor fantastische, goed uitgedoste feesten voor alle farmaciestudenten in Utrecht. Bij deze feesten zijn wij te herkennen aan onze mooie, laag uitgesneden, zwarte shirts met natuurlijk de tekst ‘EFC’ erop. Ook kunt u ons herkennen aan onze droge keeltjes die wij graag smeren met een fris appelsapje.

Overigens nemen wij de taak op ons om de jaartruien voor de eerstejaars van dit jaar te ontwerpen en maken. Verder gaan we ook proberen om een EFC buitendag te gaan organiseren naar een leuke locatie. Houdt daarom goed uw mail en de prikborden in de gaten, zodat u weet wanneer de EFC een geweldig feest of buitendag voor u klaar heeft staan.

Wij hopen u vaak te zien op onze geweldig mooie feesten, zodat we er dan samen een super feestje van kunnen maken! En onthoudt, een dag zonder EFC, is een dag zonder feest.

Commissieleden

Roland van den Berg Praeses
Charlotte Bongarts ab Actis I
Matthijs Jager Quaestor I
Luka Verrest ab Actis II
Erik van de Lagemaat Quaestor II
Hilma van de Horst Assessor I
Geerte Struik Assessor II
Thijs Rooimans Assessor III

2008 / 2009

Wij zijn de EFC!

Omdat je misschien niet weet waar wij ons precies mee bezig houden hebben wij de Dikke van Dale voor je geraadpleegd.

E van Eerstejaars; eerstejaarsstudent.

Want dat zijn we! In de lente van onze studententijd, klaar om alle uithoeken van het studentenleven te verkennen.

F van Feest; (plechtige) viering van een belangrijke gebeurtenis of gedenkdag, vrolijke bijeenkomst ter viering van een heuglijk feit.

Wij dragen dit prachtige woord met trots in onze commissienaam. Let wel, een feest zou niets zijn zonder U.P.-ers, daar hebben we jou voor nodig!  Het is dit jaar aan ons om de betekenis van dit woord in alle mogelijke vormen aan jullie over te brengen, en er wellicht een extra betekenis aan te geven. Om dit te bereiken zullen vier feestjes worden georganiseerd, dus als jij denkt dat je dit beter kunt dan die Dikke van Dale, laat het ons zien!

C van Commissie; enkele personen, met een bepaalde taak belast.

Ook met deze beschrijving zijn we het niet helemaal eens. Als EFC-ers voelen wij ons alles behalve belast met ons commissiewerk. Met plezier komen wij elke keer weer bijeen om te vergaderen. En onze verwachting is dat het resultaat van ons geleverde werk – de feestjes! – ons alleen maar enthousiaster maakt in wat we doen.

Commissieleden

Lourens Bloem Praeses
Anne Spoor ab Actis I
Marieke Oudelaar Quaestor I
Jeroen van Lieshout ab Actis II
Leroy Lepelaars Quaestor II
Emily Dowdalls Assessor I
Bregje Albersen Assessor II
Jordi van Zon Assessor III

2007 / 2008

Commissieleden

Minou van Seyen Praeses
Mariette Nederlof ab Actis I
Pit Janssen Quaestor I
Cheng Cheung ab Actis II
Mei-An Middelkoop Quaestor II
Midas Mulder Assessor I
Erwin Stronkhorst Assessor II
Jesper Spoelder Assessor III

2006 / 2007

Commissieleden

Ivo Verlinden Praeses
Laurien Rook ab Actis I
Winnie van ’t Geloof Quaestor I
Quinten Lastdrager ab Actis II
Ruud Fricker Quaestor II
Tiemen Lammerink Assessor I
Marieke Bongarts Assessor II
Noortje Matthee Assessor III