124e Dies

TREVOR:
Is onze Bruno Mars van de groep en denkt dat hij een gouden lever heeft. Uit de praktijk is echter gebleken dat dit niet altijd zo is. Hij is onze groepspapi en straalt dit dan natuurlijk ook uit, zo waren Jonne en Fatima tijdens hun introkamp bang voor hem. Leuk weetje: Trevor gaat volgend jaar na de Dies snel met zwangerschapsverlof om kleine kindjes skiles te geven in Oostenrijk. You can call him daddy!

JONNE:

Jonne staat beter bekend als baby jon jon. Bij de beestachtige Almanak heeft Jonne haar nodige steentje bijgedragen, maar nu vervult ze haar lieftallige taak als ab actis I in onze commissie. Jonne haar slechte muzieksmaak valt niet bij ieder commissielid in de smaak. Daarnaast is Jonne wel altijd in voor een lekker drankje, wat als gevolg heeft dat ze haar avonden niet altijd even scherp kan herinneren.

JELLE:

Is de goedzak van de commissie en tevens ook de grote knuffelbeer. De kans is groot dat als je hem tegenkomt op het U.P. -hol hij allesbehalve nuchter is. Jelle is absoluut geen kleine borrelaar en is minstens 4 van de 7 weekdagen flink aan het zuipen. Pas als deze vent een week lang aaneengesloten dronken is, kan hij gelukkig sterven. Dit jaar is Jelle naast prins van de AdtCo ook quaestor I en dus meester van de valuta.

ANNEMIEKE:

Annemieke is de onschuld zelve en daarnaast ook onze commissie-oma. Als oma heeft ze het dan ook wat zwaarder als de rest een borrelavondje organiseert. Met haar gouden nachtegaalstem is ze bekend bij heel U.P. en met diezelfde stem kan iedereen weten wanneer de Dies ergens aanwezig is. Met haar trage begrip zorgt ze tijdens de vergaderingen voor het nodige gelach. Met haar ervaring als oma zal ze baby Jon Jon assisteren als ab actis II.

FATIMA:

Omdat onze lieve Fatima wegens omstandigheden wordt gezocht in Soedan, hebben wij haar in onze armen gesloten als quaestor II van de Dies Natalis. Met haar ervaringen bij de EFC zorgt ze voor de nodige gezelligheid tijdens de vergaderingen en heeft ze altijd wel een heftig verhaal te vertellen. Daarnaast neemt Fatima de tijd met het halen van haar studiepunten. Dus mocht iemand nog iets kunnen missen: Please geef haar een BSA!

REGINA:

Onze Friese Regina is in de bloei van haar leven en staat in Friesland beter bekend als het kleine nichtje van Doutzen Kroes. Hierdoor moet ze af en toe de jongens van zich afslaan op Orca, waar zij fanatiek roeister is. Door haar toewijding heeft ze het eerste assessoraat gewonnen en zal ze dit jaar dus assessor I worden. Regina weet wel van aanpakken en doorzetten dus wij hebben het volste vertrouwen in Doutzen junior.

BRENT:

Onze eigen Zwieber en tevens ook stiefvader en ontvoerder van Dolly. Tijdens de eerste vergadering heeft Brent gauw even laten zien hoe hij te werk gaat als first-class crimineel. Dikke SO naar Ghetto Tiel. Gezelligheid kent geen tijd en Brent ook niet, hij komt namelijk graag te laat. Shout out naar zijn dikke fotoshopskills, dankzij hem hebben wij nu de mooiste commissieshirts! Brent zal dit jaar assessor II zijn van de Dies.

INGE:

Inge die uit hetzelfde criminele gat komt als Fatima, staat bekend om het geven van heftige huisfeestjes. Daarnaast is Inge onze groepspuppie, waardoor met name Trevor en Annemieke nog wel eens op haar moeten passen als haar ouders een avondje weg zijn. Ze heeft vorig jaar veel ervaring opgedaan in Brazilie. Dit zal vast van pas komen bij het organiseren van een te gekke Dies en het uitvoeren van haar taken als assessor III.

Commissieleden

Trevor Mulder praeses
Jonne Uiterwijk ab actis I
Jelle Stoelinga quaestor I
Annemieke Louters ab actis II
Fatima Mahmud quaestor II
Regina Voss assessor I
Dave Gerrits assessor II
Inge Flier assessor III

 

 

 

 

123e Dies

Vandaag is rooodd, de kleur van de dieesss2017-03-07

Vandaag isss rood wat rood hoort te zijjhijjn

Afijn,

Zo ontstond onze samenhorigheid tijdens de eerste UP-borrel.

Wat waren we gelukkig samen… echter er ontbrak nog iemand…

Gelukkig konden wij dit gaatje snel en volwaardig opvullen:

Ik wil u graag voorstellen aan Freek, de mascotte.

Echter ligt hij op dit moment in het ziekenhuis vanwege zijn geamputeerde been. U kunt uw steun betuigen door een e-mail te sturen naar dies@upsv.nl. Bij voorbaat dank.

Freek zal onze steun en toeverlaat zijn in mooie, maar ook toekomstige stressvolle tijden.

Want na een Dies zonder stress en waar we niet meer zoveel van kunnen herinneren,

Gaan wij dit jaar onoverkomelijk Spaans escaleren, S.O.S.

Ik presenteer u de 123e Dies, oftewel uno dos tres Dies.

Onze eerste vergadering begonnen wij degelijk en burgelijk met een pastaatje, de 3 x 50,0 gram sperziebonen daargelaten. De tweede vergadering startten we met friet en de befaamde pizza taco. Besprenkeld met spuitkaas en bestrooid met ijsbergsla kunt u deze bestellen bij de pizzeria bij Elke om de hoek, vooral Robin is hier erg over te spreken, vraag maar aan Sophie. Naast onze assessoren, heb je Niels en Tristan die zo nu en dan ‘’QUUUUUUUU’’ roepen. En tot slot onze ab’jes: Rutger die altijd boodschappen doet bij het Plus Servicekantoor in Rijnsweerd en Daphne die altijd pogingen doet om haar fietsband te plakken.

En nu vraag je je natuurlijk af: Wat eten jullie vanavond? Stamppot! Wel moet hierbij genoemd worden dat de ingrediënten niet zijn gehaald bij de Laidel, het Plus Servicekantoor of zijn meegenomen uit Sneek. Benieuwd naar wat wij de volgende vergadering zullen nuttigen als avondmaal? Check dan onze snapchat diesup!

Dikke smak,

Kim Snijdelaar

h.t. praeses der 123e Diescommissie

Commissieleden

Kim Snijdelaar praeses
Daphne Maas ab actis I
Niels Reijnhout quaestor I
Rutger Broosus ab actis II
Tristan Coppes quaestor II
Robin Roovers assessor I
Sophie Verhulst assessor II
Elke van Brandwijk assessor III

122e Dies (Onvergetelijk)

Lieve U.P.’ers,

Op een grauwe, grijze, koude winterdag werden wij gevraagd of wij dit jaar de 122e verjaardag van onze geliefde vereniging zouden willen organiseren. Natuurlijk zeiden wij stuk voor stuk volmondig ja. De hemel brak open en zonnestralen verlichtten onze U.P.-harten.

Na 121 stressvolle jaren is het tijd voor een jaartje zonder stress. Daarom introduceren wij: ‘Geen stress met de 122e Dies’. De leden van deze commissie gaan er komende november een exorbitante week van maken! De afgelopen jaren worden als bleke maneschijn vergeleken bij het felle zonlicht van onze Dies. Grote spelers worden achter gelaten met louter goede herinneringen of geheugenverlies. Men zal over niets anders praten binnen de grachten van onze geliefde domstad. We hopen jullie U.P. hartjes sneller te doen laten kloppen met het vooruitzicht van deze week, maar dat gebeurt sowieso al als je Lennart ziet (Lennart is nog beschikbaar voor het genodigdendiner). Wij zijn allen in extase om deze majesteuse week voor jullie te organiseren. Wij doen dit nog liever dan dat we onze eigen verjaardagen vieren, daarom raden we jullie aan om ALLEMAAL de 122e Dies met ons te komen meemaken.

Veel kusjes,

P, Smeets&Smeets, Angelié, Badboy Taya #exploretheworld, Nick&Simon en Leonardo

 

Commissieleden

Joanneke Overbeek Praeses
Rosa Smeets ab Actis I
Mathieu Angelier Quaestor I
Dorien Smeets ab Actis II
Tayin Kamal Quaestor II
Simone Baan Assessor I
Lennart Mak Assessor II
Nikki Kempenaar Assessor III

121e Dies (Memento Mori)

Commissieleden

Matthijs van Hoogdalem Praeses
Marinda Meertens ab Actis I
Joenoes van Oudheusden Quaestor I
Pascale Rietveld ab Actis II
Pieke Dormans Quaestor II
Martijn ’t Hart Assessor I
Judith Verdonk Assessor II
Simone Groendijk Assessor III

[/vc_column][/vc_row]

119e Dies (Limitless)

Commissieleden

Ilona Can Praeses
Doris van Bergeijk ab Actis I
Willem Keusters Quaestor I
Nienke Op ’t Hoog ab Actis II
Silvan de Waart Quaestor II
Thomas van Gelder Assessor I
Emma van Groesen Assessor II
Emiel Leegwater Assessor III

118e Dies (Ademnood)

Commissieleden

Dennis Doorduyn Praeses
Esther Schrurs ab Actis I
Roger de Rooij Quaestor I
Willemijn Wouters ab Actis II
Bob Maar Quaestor II
Emmy Boerrigter Assessor I
Rosanne Albert Assessor II
Jeroen de Booy Assessor III

117e Dies (Euphoria)

Commissieleden

Erik van de Lagemaat Praeses
Marlijn Floor ab Actis I
Corné Heijnen Quaestor I
Anouk Donners ab Actis II
Jelle Verwiel Quaestor II
Hilma van der Horst Assessor I
Bram Soliman Assessor II
Elise Slob Assessor III

116e Dies (Verlicht)

Commissieleden

Lies Fliervoet Praeses
Merel van Nuland ab Actis I
Rick Vreman Quaestor I
Nathalie Timmerman ab Actis II
Ralf Stemkes Quaestor II
Sandra Korsten Assessor I
Christoffer Wall Assessor II
Stef van de Kerkhof Assessor III

114e Dies (Paranoia)

Commissieleden

Annette van der Vossen Praeses
Felicia Tjiptakusuma ab Actis I
Rik Rozemeijer Quaestor I
Suzanne Schavemaker ab Actis II
Tiemen Lammerink Quaestor II
Sietske Brouwer Assessor I
Laurent Pirson Assessor II
Ruud Fricker Assessor III

113e Dies (Incognito)

Commissieleden

Rick Henderik Praeses
Lenneke Minjon ab Actis I
Paul van Bakel Quaestor I
Nancy Ong ab Actis II
Kamjar Elmi Quaestor II
Pauline Bollen Assessor I
Jurre van Gool Assessor II
Léonie Hendriks Assessor III

112e Dies (Off-Label)

Commissieleden

Lotte Berghauser-Pont Praeses
Annelien van Groningen ab Actis I
Reinout Hoekstra Quaestor I
Patty Teeuwisse ab Actis II
Marijn Verhoef Quaestor II
Jac van Hout Assessor I
Floortje van Leersum Assessor II
Pieter van Ardenne Assessor III

.