2017 / 2018

Robin van der Klip, praeses, DSCN2067
commissaris bakken van de vergaderingen, houdt scherp in de gaten dat er wel genoeg gedronken wordt en de traditie om bakken weg te zetten te verbreken. Meerdere avonden in de week op het gele kasteel te vinden, maar wil dit eens in de zoveel tijd overslaan om met ons drinken. Tevens trots Tsaar en zal dit uitdragen naar de rest ook.

Judith Verdonk, ab actis buitenland, combineert de topsport van het bier drinken met  hockey op niveau. Heeft de hoofdklasse vorig jaar opgegeven om de BuiCie te kunnen doen, maar doet dit met liefde. Als één der Amazone zet ze haar winnaarsmentaliteit en conditie ook op andere vlakken in, te merken aan de felheid met mexen en het door blijven drinken totdat niemand meer kan.

Lucas van Schaik, quaestor, is tevens betaald (meer dan Judith) topsporter, al is het in de kelderklasse van het voetbal. Hij volgt nu een economieminor, waardoor zijn quaestorpositie vanzelfsprekend is.  Niet alleen ijdel met het geld; hij poetst zijn schoenen iedere dag. Ze slapen in zijn bed en hij ernaast. Niet vies ervan om je wat exra slokken aan te naaien.

Rob Lek, ab actis binnenland, is een fervent U.P.’er. Hij zal nooit een activiteit of borrel missen en zal daar dan altijd tot het einde blijven. Heeft al 6x de drolcobokaal achter elkaar gewonnen en dwingt ons om zijn streak door te zetten. Eindigt de activiteiten vroeg voor middernacht met een een lel braakje, waarna hij mag gaan slapen in zijn oprecht groen-gele kamer. De kamer was er eerder dan hij bij U.P. was, meant to be dus. Volgende dag in zijn bed Nederland in Beweging kijken, daar wordt hij ‘’chill’’ van. e.w.

Maaike Mouissie, assessor, is de commissiejongste. Ze woont nog in het veilige nest van pap en mam en belooft al een jaar naar Utrecht te verhuizen. Het is dan ook logisch dat je het mexen nog niet echt onder de knie hebt. Voor de des-consequentie is bij haar ee passie voor ontstaan; ‘’de rietbakken’’. Ze trekt er namelijk meerdere lachend op een avond.

Robin van der Klip praeses
Judith Verdonk ab actis Buitenland
Lucas van Schaik quaestor
Rob Lek ab actis Binnenland
Maaike Mouissie assessor

 

 

2016 / 2017 Sofia

Met een commissie die bestaat uit flink wat allochtonen (Limburg, Frankrijk en Rusland represent),IMG_6572 heeft deze BuiCie al flink wat internationale contacten en is gedoemd te slagen!

Met de volgende commissieleden zal de BuiCie 2017 een historische week worden:

Atse

‘Wie een kuil graaft voor een ander, valt er zelf in’, en sommigen wel meerdere keren… Zo bedenkt onze o zo strenge P regels voor strafadjes waar hij zelf eigenlijk meer moeite mee heeft dan zijn andere commissieleden.
Daarmee zorgt hij wel voor de nodige escalatie, gezellige avondjes, minder leuke ochtenden en zeker een hele leuke BuiCie!

Eline

Eens een strenge P van de S&G, nu moet ze na menig strafadtje rennend naar de plee. Ze heeft nog wel wat moeite met de hierarchie maar als CPS’er is de functie ab buitenland natuurlijk op haar buik geschreven. Nu hopen dat de inhoud daarvan binnen blijft na elke vergadering….

Alex

Of Alosha of Alexei of hoe heet hij eigenlijk niet, een Rus in hart en nieren (en eigenlijk voornamelijk vodka in zijn lever). Deze man zal komend jaar de benodigde centjes bij elkaar schrapen voor een geweldige BuiCie. Zijn methodes zijn soms echter wel wat maf, ja.

Maud

De Limburger had eigenlijk ook wel de functie ab buitenland kunnen doen, aangezien we er er toch echt over eens zijn dat Limburg niet in Nederland ligt. Het is daarentegen eigenlijk maar goed ook dat ze deze functie niet heeft, aangezien wij haar al amper kunnen verstaan.. Gelukkig kunnen we allemaal wel heel erg genieten van haar leuke (ABN) notulen.

Marissa

Deze ADHD’er uit Limburg is voor ons nu al een varkentje op meerdere vlakken. Zo knort zij er flink op los, verkiest zij bosjes boven haar bed, en verslindt zij meerdere stukken vlees op een avond. Gelukkig neemt zij haar taak als assessor bier bloedserieus en bedient zij haar commissie op hun wenken.

Commissieleden

Atse Huisman Praeses
Eline Giraud ab Actis Buitenland
Alosha Kuzmichev Quaestor
Maud Vromen ab Actis Binnenland
Marissa Hofmans Assessor

2015 / 2016 Kuala Lumpur

Praeses
Deze jongen uit Lekkerkerk, ging vroeger niet zo lekker. Inmiddels is hij zijn skaterperiode ontgroeid. Hij heeft zich ontpopt tot een ware P (behalve voor Nienke). Gelukkig is hij de moeilijkste niet en is hij nog steeds in voor vieze grapjes en (veel) drankjes. Voor elk kleinigheidje deelt hij dan ook een rietadtje uit. Door zijn ervaring in wilde wateren, zal hij de BuiCie zeker in goede banen leiden!

[/vc_column]

[/vc_row]

ab Actis Buitenland
Deze chick die op de wereld is gezet in Oosterhout zal het contact gaan verzorgen met de buitenlandse bedrijven. Vanaf moment een merkten we dat ze alles voor de BuiCie zal gaan geven want reageren, doet ze direct! Ze woont momenteel aan het station in Den Bosch maar dat maakt haar niet uit om even snel voor 5 minuten naar Utrecht te komen. Met haar grootse plannen zal het ‘wauw’ effect van deze BuiCie helemaal top worden.

Quaestor I
Deze vent uit Twent zal voor de geldzaken gaan zorgen. Dit is hard nodig met de vrouwen in deze commissie, aangezien het welbekende Twentse spreekwoord luidt: “de vrouwe kan mear met de portemonnee ’t hoes oet drèègn, dan de boer d’r met de schoefkoare in kan veurn”. Hij zal de grootste plannen van de vrouwen dus reëel houden want ‘Nen boer zet gin vee op stal as hee d`r gin heuj veur hef’.

ab Actis Binnenland
Quynh is er een uit Alphen aan den Vietnam die je op elk feestje voorbij zal zien komen. Het notulistenvak zit blijkbaar in haar genen, want vanaf het eerste moment eiste ze deze taak op zich. Wij pratend en haar vingers ratelend, zorgde ze vanaf de eerste vergadering voor de meest belovende notulen. Het blijkt dat ze ook een erg lief nichtje heeft waar een bepaald persoon stiekem een oogje op heeft…

Quaestor II
Deze uf uit Maastricht zal met haar overtuiging voor wat extra geld zorgen dit jaar. Hier twijfelen we geen enkel moment aan, aangezien ze de Uf to Date ook in perfecte banen heeft weten te leiden. Stiekem zal ze dan ook een oogje in het zeil houden op het praesesschap van Mark zodat we zeker weten dat het goed gaat komen.

Assessor
Deze eeuwige assessor uit G-town zal lekker het eten gaan opscheppen en bier halen. Ervaring hiermee op Unitas en andere commissies van U.P., zal de rest nooit meer enige moeite ondervinden. Stiekem is zijn grootste reden om aan deze commissie deel te nemen, weer de mogelijkheid krijgen om een vestje aan te mogen doen. Hij zal daarom zorgen voor de snelste service die we ooit zullen krijgen.

Commissieleden

Mark Deelen Praeses
Leila Sophie Otten Ab Actis Buitenland
Kay Wagelaar Quaestor I
Quynh Nhu Nguyen Ab Actis Binnenland
Nienke Op ’t Hoog Quaestor II
Roel Pieters Assessor

2014 / 2015 Budapest

Wij zijn de Buitenlandexcursiecommissie 2015, of ook wel de BuiCie. We hopen dat jullie klaar zijn voor een monsterlijke BuiCie zoals nog nooit geëvenaard. Nee dit is natuurlijk een beetje geblaat, maar we gaan ons uiterste best doen om een onvergetelijke reis neer te zetten die iedereen verstelt doet staan. Zoals altijd blijft de locatie voorlopig nog geheim, mocht je niet kunnen wachten, heb je pech!

We present, de BuiCie 2015:

Ramon
Meet Ramon Contrucci, de uiterst geschikte man voor BuiCie praeses met zijn Italiaanse bloed. Ramon heeft zijn zaakjes in Utrecht helemaal op orde en woont in een gezellig huisje op de asw met meerdere farmaciestudenten. Van een festivalletje of een feestje is hij zeker niet vies en een lekker (sterk) drankje gaat er ook zeker altijd in. Vanaf dit jaar hoopt Ramon iedereen van de baan te vegen bij TC de Uithof. Verder zul je Ramon op elke UP activiteit zeker tegenkomen, waarschijnlijk ook vaak in het gezelschap van Delirium. Hopelijk zal deze man ons zootje ongeregeld een beetje in bedwang kunnen houden en samen met dat zootje een grandioze BuiCie neerzetten.

Hinke
Onze ab Actis Buitenland is Hinke Siebinga, kort samengevat een topwijf! Met haar charmes, blonde haren en Friese accent zal geen buitenlands bedrijf weigeren. Ja echt waar, onze ´ab bui´ komt uit het hoge noorden. Naast onze wekelijkse commissieavond is ze druk met clubeten, huisavonden, andere commissies, zeilen, hockey, en wat eigenlijk niet? Deze bezige bij en enige Veritijn in ons midden is de perfecte aanvulling van de BuiCie. Kortom, het is een eer om met haar het ab Actiaat te vormen.

Aljosja
Aljosja Karpenko, onze quaestor die zelf nooit een cent te makken heeft. Dit kersverse lid van de Tsaren heeft een grote bek, maar een klein hartje. Als hij niet bezig is met studeren (wat eigenlijk nooit is), is ie vooral vaak te vinden bij een chick in bed, bij Mark in bed of op Triton. Hier is hij dan vooral om zijn uit enkel vrouwen bestaande coachgroepje te coachen. We hopen dat Jos dit jaar naast zijn quaestorschap nog tijd zal vinden om een paar nieuwe gordijnen op te hangen. Die vuilniszakken voor het raam zijn zooo 2013…

Jeske
Jeske is een vrouw die niet graag met zich laat sollen en al helemaal niet over zichzelf heen laat kotsen. Ze is vastberaden deze BuiCie de strakst geregelde ooit te maken. Hoewel ze soms moeite heeft met het verbale geweld en de meedogenloze aanwezigheid van de drie mannen in de groep, kan Jeske de groep op de juiste momenten in toom houden en vergaderingen de goede kant op sturen. Dat is meestal de kant die wijst naar ergens links van de kaart, rechts van naar de klote. Want als Jeske eenmaal haar fles droge witte wijn in handen heeft is ze echt niet meer te stoppen.

Thomas
Thomas wat moet je over hem zeggen? Dat hij een tsaar is, een lid bij het USC, maar nee hij is veel meer dan al dat. Van Gelder is onze Assessor, met zijn vlotte babbel en zijn zwoele uiterlijk lult hij zich vrijwel overal uit en in. Het is een echte student, en woont dan ook in een echt studentenhuis. Met zijn huis, Huize Willum wordt menig feestje gevierd en met de Huize Willum Studenten Casino wordt nog flink gecasht ook! Aan hem gaan we dus ook veel hebben bij het organiseren van de BuiCie.

Commissieleden

Ramon Contrucci Praeses
Hinke Siebinga ab Actis Buitenland
Aljosja Karpenko Quaestor
Jeske Hendriksen ab Actis Binnenland
Thomas van Gelder Assessor

2013 / 2014 Wenen

Na de succesvolle BuiCie van afgelopen jaar is het tijd voor een nieuwe commissie om een geweldige week voor farmaceuten in het buitenland te organiseren. Waar deze reis heen gaat is nog een groot geheim.

De BuiCie 2014 bestaat uit de volgende personen:

Roger
Roger is onze praeses. Hij leidt de vergaderingen en de agenda heeft hij altijd paraat. Tijdens commissie eten wordt hij weleens gebeld door ‘Stalker’. Dit is iemand van Triton en vraagt dan of onze Roger wil gaan roeien. Maar natuurlijk blijft onze praeses gezellig met de BuiCie 2014. Met zijn Limburgs gezelligheid en dialect (want dat kan hij ook) maakt hij er een feestje van!

Charmaine
Onze Charmaine zal de functie van ab actis extern op zich nemen. Ze is naast sportief ook supersociaal en enthousiast. Onmisbare eigenschappen, want ze zal zich gaan storten op alle communicatie en regelingen met de buitenlandse bedrijven. Verder is ze altijd in voor een feestje, dus zitten we met de BuiCie geramd voor een goede party vóór ( en tijdens!) de reis.

Loek
Loek de ras echte brabo uit onze commissie is alweer 23 jaar en altijd wel in voor gezelligheid. Hij heeft al enige ervaring in het studentenleven en daarom zal hij het vast goed gaan doen in de BuiCie 2014! Loek is bij ons dit jaar quaestor en zal dus op het geld letten. We hebben er alle vertrouwen in dat dit goed gaat!

Kim
Deze spontane en bijna altijd lachende meid is er iets later bijgekomen. Ze is samen met Roger mee geweest naar Rome met de BuiCie reis van 2013. We zijn als commissie erg blij met deze vrolijke, gezellige en dus ook hele belangrijke aanwinst. Deze Brabander van origine zal de functie ab actis intern vervullen en samen met Charmaine het ab actiaat vormen!

Jurjen
Deze altijd vrolijke jongen zal de assessor zijn van het gezelschap. Dus verantwoordelijk voor al de belangrijke taken waar de rest niet aan toe komt. Zijn ouderlijk huis staat in Lelystad, hier is hij ieder weekend wel te vinden. Een vriendinnetje heeft hij nog niet, maar dat komt dit jaar vast verandering in!

Commissieleden

Roger de Rooij Praeses
Charmaine van Rossum ab Actis Buitenland
Loek van den Akker Quaestor
Kim van der Heijden ab Actis Binnenland
Jurjen Kingma Assessor

.

2012 / 2013 Rome

Zoals elk jaar wordt er voor U.P.-leden een buitenlandse studiereis georganiseerd. De organisatie voor deze reis ligt in de handen van de belangrijkste commissie van U.P., namelijk de BuiCie (Buitenlandexcursie Commissie). Tijdens deze week gaan we naar een stad in het buitenland waar we kennismaken met de farmacie en de cultuur. Dit doen we door o.a. het bezoeken van farmaceutische bedrijven en instituten. Ook zullen we een aantal activiteiten ondernemen, uit eten gaan en natuurlijk een dansje wagen in het nachtleven van deze stad. Wij hebben er als commissie in ieder geval heel veel zin in!

De samenstelling van de BuiCie 2013 ziet er als volgt uit:

Roland is de praeses. Deze functie is hem niet onbekend, aangezien hij voor de derde keer praeses is. Hij heeft met overtuiging de EFC en de ZUL ook in goede banen geleid. Hij zal zijn ervaring ook goed kunnen gebruiken om er een geslaagde en mooie buitenlandse studiereis van te maken. Helaas komt hij altijd te laat op vergaderingen waardoor de agenda wel eens op zich laat wachten!

Leonie is de ab actis binnenland. Zij noteert alles wat er tijdens de vergadering gebeurt, van puntje 0 tot en met het woord van de week. Ook zal zij elke deelnemer voorzien van de benodigde informatie. Door haar ervaring in de Promo zal ze de BuiCie ook kunnen ondersteunen met creatieve ideeën! Zij heeft ook veel ervaring met het maken van verre reizen.

Christopher is onze quaestor. Hij houdt van geld, maar geeft het liever uit. Aan het eind van zijn geld, houdt hij altijd een stukje maand over. Echter springt hij met het geld van de BuiCie voorzichtiger om, waardoor we niet in financiële problemen komen. Als er iemand ervaring heeft met commissies, dan is het Chris wel door zijn bijdrage in de Dies en de Almanak. Hij is altijd in voor een spannend en hitsig potje Machiavelli.

Elise is de ab actis buitenland. Zij heeft de talenknobbel van onze commissie en zal in alle talen die er bestaan communiceren met de farmaceutische bedrijven. Elise houdt iedereen scherp en is kritisch op het juiste moment. Elise heeft een grote liefde voor dieren, waardoor er nooit een dier bij haar op het menu staat (behalve vissen).

Anke is onze duizendpoot en vangnet, oftewel de assessor. Dit betekent niet dat zij de k*tklusjes hoeft te doen, omdat de BuiCie deze klusjes niet kent. Zij zal de commissie ondersteunen met haar tomeloze inzet en vrolijkheid. Anke kan het ab actiaat goed ondersteunen met haar ervaring als ab actis van de UP to Date en de ZUL.

Commissieleden

Roland van den Berg Praeses
Elise Slob ab Actis Buitenland
Christoffer Wall Quaestor
Leonie Bogaard ab Actis Binnenland
Anke Linders Assessor

2011 / 2012 Berlijn

BuiCie staat voor Buitenlandexcursie Commissie. Als commissie zorgen wij voor de organisatie van de jaarlijkse studiereis naar het buitenland. In deze week bezoeken we een stad in het buitenland waar we farmaceutische bedrijven opzoeken en zo allerlei kennis op doen. Maar dat is natuurlijk niet het enige wat we daar gaan doen! We zullen o.a. cultuur gaan snuiven, uit eten gaan en niet te vergeten het nachtleven ontdekken. Ieder jaar is dit weer een zeer geslaagde reis en we kunnen niet wachten tot het eenmaal zover is!

Graag stellen wij onszelf even voor:

Lienke is de praeses van het stel en zal dit zootje ongeregeld in toom houden. Met haar ervaringen uit de studiecommissie, goede leiderschapskwaliteiten en enthousiasme zal ze ervoor zorgen dat alle vergaderingen op rolletjes lopen. Omdat Lienke wel houdt van een feestje, zal de excursie zich heus niet alleen op wetenschappelijke bezoekjes storten, maar ook op het bruisende uitgaansleven.

Susan is de ab actis binnenland. Zij zal er dit jaar voor zorgen dat al onze vergaderingen goed vastgelegd worden in de notulen en daarnaast onderhoudt zij het contact met de deelnemers. Door haar ervaring in de almanakcommissie barst Susan van het enthousiasme en creativiteit, dat de commissie onder andere zal helpen bij het maken van het buicie-boekje.

Jurriën is de man van het geld. Met zijn gespierde mannelijke lichaam gaat hij ervoor zorgen dat alle vrouwen veilig thuiskomen. Hij heeft al een jaar ervaring in de S&G en gaat hard zijn best doen om het inschrijfgeld zo laag mogelijk te houden zodat er meer geld overblijft voor tijdens de reis!

Anuschka is onze ab actis buitenland. Haar creativiteit, opgedaan tijdens de promo, komt goed van pas bij het invullen van het programma en daarnaast heeft Anuschka ook een jaar de Up to Date gedaan waardoor het contact leggen met bedrijven voor haar geen probleem zal zijn.

Last but not least is er nog onze assessor, Leroy. Dit gaat zijn derde commissie worden en hij zal met zijn ervaringen de groep belichten. Hij zorgt voor een goede sfeer tijdens en vooral na de vergaderingen. Hij is altijd in voor een feestje en grapt en lacht de hele dag door, maar als het echt moet kan hij ook zeker serieus zijn waardoor hij onmisbaar is voor deze commissie.

Wij gaan er dit jaar hard onze best voor doen om de BuiCie weer tot een succes te maken en het wordt natuurlijk de leukste week van het jaar! Zorg dan ook dat je erbij bent! Voor de bestemming zullen jullie helaas tot 14 december moeten wachten.

Commissieleden

Lienke Oostvogels Praeses
Susan Hanemaaijer ab Actis Binnenland
Jurrien van den Berg Quaestor
Anuschka Zohland ab Actis Buitenland
Leroy Lepelaars Assessor

2010 / 2011 Londen & Oxford

BuiCie staat voor Buitenlandexcursie Commissie. Als commissie zorgen wij voor de organisatie van de jaarlijkse studiereis naar het buitenland. In deze week bezoeken we een stad in het buitenland waar we farmaceutische bedrijven opzoeken en zo allerlei kennis op doen. Maar dat is natuurlijk niet het enige wat we daar gaan doen! We zullen o.a. cultuur gaan snuiven, uit eten gaan en niet te vergeten het nachtleven ontdekken. Ieder jaar is dit weer een zeer geslaagde reis en we kunnen niet wachten tot het eenmaal zover is!

Even voorstellen wie dit jaar verantwoordelijk gaan zijn voor deze excursie:

Renske vervult dit jaar de rol van praeses. Met haar natuurlijke gezag is delegeren en inspecteren haar op het lijf geschreven. Renske is altijd in voor gezelligheid en zorgt daarnaast dat er serieus vergadert wordt. Als onze rots in de branding zorgt ze dat alles op rolletjes verloopt!

Loes is ab actis binnenland. Zij zal de commissie voorzien van gekalligrafeerde notulen en contact onderhouden met de deelnemers. Dit onder toeziend oog van Nancy natuurlijk. Loes is een harde werker en we kunnen altijd op haar rekenen!

Edwin is onze quaestor. Hij is diegene die je lief aan moet kijken (danwel dronken moet voeren) om je inschrijfgeld wat omlaag te krijgen. Edwin gaat dan ook zijn best doen om alle studenten een kans te geven om deze reis mee te maken. Deze taak neemt hij serieus en is al volop bezig met de geldzaken binnen de commissie.

Nancy is ab actis buitenland. Ze zal zich dit jaar inzetten om de beste contacten te leggen met allerlei bedrijven. Samen met Loes zorgt ze ervoor dat alles duidelijk op papier komt te staan. Nancy is bovendien altijd in voor een feestje en dat komt tijdens de buicie2011 goed van pas!

Milan is onze Assessor. Door zijn creatieve geest onmisbaar voor de BuiCie2011. Milan zorgt ook voor het exotische tintje binnen de commissie. Met zijn massages en kookkunsten lopen de gemoederen namelijk wel eens hoog op!

Voordat de mooie week kan beginnen, zal de commissie de benodigde voorbereidingen treffen. Sinds juni zijn wij hier al druk mee bezig en we gaan ons best doen om er weer een onthutsende trip van te maken. Zorg dus dat je erbij bent!

Commissieleden

Renske ten Ham Praeses
Loes Wander ab Actis Binnenland
Edwin den Haak Quaestor
Nancy de Groot ab Actis Buitenland
Milan van Rheenen Assessor

2009 / 2010 Stockholm & Uppsala

De BuiCie staat voor BUItenlandexcursie CommissIE. Deze commissie organiseert de jaarlijkse studiereis naar het buitenland bedoeld voor studenten vanaf het derde jaar. Bij het uitzoeken naar de ultieme bestemming zullen wij op zoek gaan naar een stad met de combinatie van een mooie cultuur, karakteristieke architectuur, vooraanstaande farmaceutische ontwikkelingen, culinaire hoogstandjes…en niet te vergeten een bruisend uitgaansleven! Als wij eenmaal een bestemming gekozen hebben, gaan we hier op zoek naar interessante farmaceutische bedrijven die we gaan bezoeken. Daarnaast zullen we ervoor zorgen dat er genoeg ontspannende activiteiten zijn tijdens de BuiCie. Kortom, een reis om nooit meer te vergeten! De samenstelling van de BuiCie is dit jaar als volgt:

Felicia is praeses van de commissie. Ze heeft altijd volop energie en heeft enorm veel zin om dit jaar deze energie te steken in het organiseren van de BuiCie. Vorig jaar heeft Felicia in de diescommissie gezeten. Dit is dan ook goed te merken; ze roept namelijk om de haverklap ‘Asian Style!’. Dit is natuurlijk tijdelijk, want de BuiCie zal absoluut een eigen style ontwikkelen.

Loes is ab actis binnenland. Vorig jaar heeft ze in de almanakcommissie gezeten. Dit komt goed van pas bij het maken van het BuiCie-boekje! Maar we mogen niet vergeten dat Loes altijd in is voor gezelligheid. Er zijn maar weinig plekken vrij in haar agenda; sporten hier, etentje daar etc. Gelukkig heeft ze voor ons ook een gaatje vrij kunnen maken in haar drukke rooster. En daar zijn we erg blij mee!

Jeroen is quaestor, onze man van het geld. Hij heeft bij de IC al bewezen goed op de centjes te kunnen letten. Dit jaar gaat hij ook bij de BuiCie ervoor zorgen dat alle geldzaken goed op orde zijn. Jeroen houdt niet van stilzitten. Hij is namelijk naast U.P., ook actief bij Veritas.

Suzanne is onze ab actis buitenland. Vorig jaar heeft ze zich ook al volop ingezet voor U.P. in de diescommissie. Suzanne kletst je de oren van het lijf, dit zal goed van pas komen bij het contact leggen met buitenlandse bedrijven. Verder heeft ze hele soepele heupen, ze doet namelijk aan salsadansen!

Tiemen is assessor van de commissie. Ook hij heeft vorig jaar in de Diescommissie gezeten. Hij is een ontzettende lolbroek, maar kan ook heel serieus werken zodra het hard nodig is. Kortom, Tiemen is onmisbaar voor onze commissie.

Wij vijven zullen ervoor zorgen dat ook dit jaar de BuiCie de leukste week van het jaar wordt! We nodigen jullie daarom ook uit om zo vaak mogelijk met ons te kletsen en eventueel zo de bestemming te ontfrutselen. Hou er wel rekening mee dat wij weinig mogen vertellen en dat jullie voor de bestemming toch echt mogen wachten tot 3 december…

Commissieleden

Felicia Tjiptakusuma Praeses
Loes Mehlkopf ab Actis Binnenland
Jeroen Roosendaal Quaestor
Suzanne Schavemaker ab Actis Buitenland
Tiemen Lammerink Assessor

2008 / 2009 Lissabon

Commissieleden

Mette Benoist Praeses
Pauline Bollen ab Actis Binnenland
Erik Oude Blenke Quaestor
Karlijn Dings ab Actis Buitenland
Bart Pouls Assessor

2007 / 2008 Barcelona

Commissieleden

Peter Nobel Praeses
Linda Franken ab Actis Binnenland
Jeroen Lokin Quaestor
Marlou Florack ab Actis Buitenland
Anne van Rongen Assessor

2006 / 2007 Dublin & Belfast

Commissieleden

Johan de Raad Praeses
Madelinde Boot ab Actis Binnenland
Martijn Manson Quaestor
Rianne van den Ham ab Actis Buitenland
Roland Zwart Assessor