32e Almanak

Jan-Willem Versteeg
DSC00224_resultaat
Jan-Willem is de stuurman van de Almanak, het af en toe wankelende maar zeer mooie schip dat zo uit de verlichting de Gouden Eeuw invaart. Jan-Willem is natuurlijk een geboren leider (kuch) dus het is vanzelfsprekend dat hij zijn commissie ook goed onder controle heeft.

Luuk Bongers

Luuk is zo groot dat wanneer hij op een bedrijf afstapt ze spontaan hun portemonnee trekken. Op vergaderingen is Luuk altijd degene die Jonne en Tessa een beetje in bedwang probeert te houden, iets wat hem niet zo vaak lukt.

Lisanne Bevers

Lisanne is een lieve krullenbol. Ze is verantwoordelijk voor de notulen van onze vergaderingen, wat bij onze commissie nogal een uitdaging is.

Lennart Mak

Lennart is een hele Makkelijke jongen. Hij is altijd aanwezig op vergaderingen en geeft als quaestor II Luuk nog wel eens een schop onder zijn kont. Ook toen er bijnamen bedacht moesten worden voor in de UP to Date liet Lennart zich niet kennen en verzon de ene na de andere bijnaam (die eigenlijk net niet kon).

Lukas de Vries

Één ding aan Lukas is zeker: als Luuk er niet is, dan is Lukas er ook niet. Lukas is gebombardeerd tot de man van het nieuws en heeft bewezen dat je daarvoor helemaal niet iedere dag op nu.nl hoeft te kijken; ze hebben namelijk ook een kopje ‘’Geschiedenis’’, vet handig.

Tessa Hooijman

Begonnen als assessor II en gebombardeerd tot ab actis I, heeft Tessa bewezen dat de op een na laatsten, de op een na eersten zullen zijn. Samen met Jonne zorgt zij op vergaderingen en feestjes altijd voor het nodige vermaak. Dat ze ook lid is van de U.P.-band laat ze ook graag iedere week even horen, als het even kan met een High School Musical nummertje.

Jonne Uiterwijk

Ook al is onze assessor II gepromoveerd tot ab actis, Jonne blijft lekker onze assessor III. Jonne is een vrolijke meid die samen met Tessa ons zang en dans duo vormt. Jonne zit vol met goede ideeën en is super goed in het maken van sfeer(impressies).

Commissieleden

Jan-Willem Versteeg praeses
Luuk Bongers quaestor I
Lisanne Bevers ab actis II
Lennart Mak quaestor II
Lukas de Vries assessor I
Tessa Hooijman assessor II
Jonne Uiterwijk assessor III

 

 

31e Almanak (Verlichting)

Brr1.2 (1)Pascale
Pas is toch wel onze commissiebaby. Deze introverte baby heeft nooit de neiging om dingen mee te nemen die niet van haar zijn. Verder doet Pas graag alles zelf en geeft ze nooit dingen uit handen. Ze klaagt dan ook nooit als dingen niet meteen lukken. Ja, pas is echt de liefste van de commissie (vooral tegen Martijn). Ook heeft Pas een schijthekel aan kunst. Ze gaat dan ook het liefst op een cultuurvakantie naar Lloret. Wel jammer dat de mannen daar het liefst zo hard mogelijk voor haar wegrennen.

Simone
Als Simone ergens niet van houdt, dan is het wel een weekje carnaval. Met carnaval is ze dan ook altijd boven de rivieren te vinden. De rest van het jaar vertoeft ze in het lelijkste krot dat er in Utrecht te vinden is. We wisten überhaupt niet dat dat nog Utrecht is, maar blijkbaar is dat het wel. Wij als commissie kijken een beetje op tegen het moment dat Siem de eerste brieven eruit stuurt, gezien haar gebrekkige Nederlands. Gelukkig komt er nog het vak farmaceutisch Nederlands aan.

Martijn
Martijn staat bekend om zijn celibataire en kuise levensstijl. Voor puntjes 0 moet je daarom zeker niet bij hem zijn. Martijn maakt ook eigenlijk helemaal niks mee. Waarschijnlijk komt dat doordat hij altijd aan de studie zit en nooit eens een lekker biertje drinkt. Martijn is absoluut niet zelfingenomen en vertelt ook nooit wat over leuke meisjes. Misschien omdat hij die nooit tegenkomt. Martijn z’n allergrootste talent is namen onthouden. De woorden “Hoe heet je ook alweer?” zijn geschrapt uit zijn vocabulaire. Verder kan Martijn als enige van de commissie foutloos tot 10 tellen. Waar de rest struikelt over het cijfer 7, doet Martijn dat moeiteloos. Typisch voor Martijn is ook dat hij ontzettend stipt is. Zo zal hij bij vergaderingen dan ook nooit te laat zijn.

Marit
Marit is de enige vrijgezel van de commissie. Misschien komt dat doordat ze nooit wat te zeggen heeft. Marit is altijd chagrijnig, maar gelukkig is ze wel een hele goede notulist. Al vanaf vergadering 1 lag de pen van deze Ab II geen seconde stil. Verder is Marit heel braaf en maakt ze vooral nooit misbruik van het feit dat haar coach niet weet wat ze in Utrecht allemaal uitspookt. Hopelijk komt deze stille meid nog een beetje los zodra we haar wat beter kennen.

Mark
Mark is heel goed in adten en zal het achteraf ook altijd binnenhouden. Hij zal de koning zijn van de jenever en wanneer wij het niet meer volhouden, zal hij alles voor ons opdrinken. Mark woont dan ook in het levendige centrum van Utrecht, waar in het weekend altijd veel te beleven is en waar hij op kruipafstand van de goedkoopste supermarkt bivakkeert. Verder heeft Mark een absolute hekel aan reizen en zeker Amerika staat niet op zijn lijstje.

Judith
Judith moet je niet een hockeystick of een biertje aanbieden, dan rent ze gillend weg. Gelukkig kan die arme jud niet zo hard rennen en valt ze daarbij vaak om, waardoor ze te rollen is naar de kroeg. Wat ook typisch jud is, is dat als zij haar mond opentrekt daar iets gemeens uit komt. Al vele malen zijn wij geterroriseerd en huilend naar huis gegaan. Judith is misschien daarom ook vriendloos en horen wij nooit roddels binnen U.P. van haar.

Tambinh
Tambinh ontkracht alle Aziatische stereotypen: ze is helemaal niet slim en zuipt veel. Dat Tambinh nog op deze studie rondloopt, was voor ons een totale verrassing. Deze meid is niet altijd even snugger, het zal ons verbazen als ze deze studie met succes afrondt. Verder heeft onze oma dus ook nooit moeite met een biertje. Ze zuipt ons er elke avond uit. Misschien komt het wel doordat ze een heel groot verdelingsvolume heeft in verband met haar lengte. Of het komt doordat de de ultrarapid vorm van het alcohol omzettings enzym, wie zal het zeggen.

Roy
Roy is altijd erg actief. Deze liefhebber van klassieke muziek is vaak te vinden in het concertgebouw, met een goed glas rode wijn in zijn hand. Deze culinaire jongen is een liefhebber van de exotische keuken, waar hij zijn inspiratie vandaan haalt voor zijn culinaire hoogstandjes. Deze culinaire hoogstandjes bereidt hij in zijn keuken die hij deelt met zijn huisgenote/minnares onder het mom ‘’leeftijd maakt me niet uit, noem mij maar toyboy Roy’’. Hij gaat ook nooit naar huis in het weekend en is zelfs in de botanische tuinen niet met een koffer te vinden.

Commissieleden

Pascale Rietveld Praeses
Simone Kremer ab Actis I
Martijn Braakhuis Quaestor I
Marit Hooijman ab Actis II
Mark Hoogendoorn Quaestor II
Judith Verdonk Assessor I
Tambinh Bui Assessor II
Roy Beck Assessor III

30e Almanak (Walhalla)

Commissieleden

Chantal Kats Praeses
Eva van Haren ab Actis I
Bram Agema Quaestor I
Vera Weinberg ab Actis II
Atse Huisman Quaestor II
Iris Nap Assessor I
Mathieu Angelier Assessor II
Jasmijn Otte Assessor III

29e Almanak (Mars vs. Venus)

Commissieleden

Maarten van Eijk Praeses
Milou Hogervorst ab Actis I
Mathijs van Hoogdalem Quaestor I
Rachelle Gabriels ab Actis II
Bram Randsdorp Quaestor II
Jaap Oomen Assessor I
Marinda Meertens Assessor II
Julianne Nievaart Assessor III

28e Almanak (Intens)

Commissieleden

Bob Maar Praeses
Rosanne Albert ab Actis I
Jeroen de Booij Quaestor I
Eveline van Leeuwen ab Actis II
Jules van Drielen Quaestor II
Suzan Detert Oude Weme Assessor I
Mark Deelen Assessor II
Kim Abrahamse Assessor III

27e Almanak ( Zeven Zonden)

Commissieleden

Luka Verrest Praeses
Hilma van der Horst ab Actis I
Bram Soliman Quaestor I
Aniek Joosen ab Actis II
Chuck van de Cappelle Quaestor II
Zhouhan Zhou Assessor I
Robin Mulders Assessor II
Doris van Bergeijk Assessor III

26e Almanak (Smaak)

Commissieleden

Eva Hoff Praeses
Kelly de Kuyper ab Actis I
Max Nievaart Quaestor I
Sandra Korsten ab Actis II
Christopher Wall Quaestor II
Esther Schrurs Assessor I
Lisanne Verwiel Assessor II
Roger de Rooij Assessor III

25e Almanak (Exclusief)

Commissieleden

Marieke Oudelaar Praeses
Yvonne Noteboom ab Actis I
Joeri Arkink Quaestor I
Marijke van Meeteren ab Actis II
Leroy Lepelaars Quaestor II
Job Denteneer Assessor I
Anouk Donners Assessor II
Corne Heijnen Assessor III

24e Almanak (Déjà vu)

Commissieleden

Léonie Hendriks Praeses
Joyce Lammering ab Actis I
Pit Janssen Quaestor I
Astrid Thorissen ab Actis II
Midas Mulder Quaestor II
Rick Huisjes Assessor I
Susan Hanemaaijer Assessor II
Martijn Alsem Assessor III

23e Almanak (Karakter)

Commissieleden

Laura Hoekzema Praeses
Marieke Ebbens ab Actis I
Dorus Zwerts Quaestor I
Vanessa Akrum ab Actis II
Loek de Jong Quaestor II
Jurre van Gool Assessor I
Erwin van Laar Assessor II
Loes Mehlkopf Assessor III

22e Almanak (Verleiding)

Commissieleden

Anke Loeffen Praeses
Margot Taks ab Actis I
Martin van der Maarel Quaestor I
Rob van Dijk ab Actis II
Erik Oude Blenke Quaestor II
Mette Benoist Assessor I
Jelle Zorn Assessor II
Annette van der Vossen Assessor III