NFZ zoekt per direct een (afgestudeerde of bijna-afgestudeerde) apotheker ter ondersteuning van het contracteerproces voor apothekers!

NFZ zoekt per direct een (afgestudeerde of bijna-afgestudeerde) apotheker ter ondersteuning van het contracteerproces voor apothekers!

Wat is de Nederlandse Farmaceutische Zorggroep?

De Nederlandse Farmaceutische Zorggroep (NFZ) verbindt de wederzijdse belangen van de apotheker en de zorgverzekeraar. NFZ draagt zorg voor kwalitatieve overeenkomsten tussen apothekers en zorgverzekeraars. Zo werken we samen aan goede en betaalbare zorg.

NFZ ondersteunt apothekers bij het afsluiten van overeenkomsten met zorgverzekeraars en helpt bij de financiële en administratieve afhandeling hiervan. We maken de rol van de apotheker inzichtelijk(er) en positioneren hem als belangrijke schakel in de eerstelijnszorg.

NFZ bestaat uit een dynamisch team van acht mensen. Een team met mensen die allemaal hun eigen kennis en ervaring inzetten om het beste te realiseren voor de farmaceutische zorg. NFZ is een organisatie die ruimte biedt aan eigen initiatieven en innovatie en die mensen stimuleert om met elkaar te werken aan passende oplossingen.

Wat ga je doen?

Om het contracteerproces te ondersteunen zoeken wij naar een afgestudeerde of bijna-afgestudeerde apotheker voor 3 tot 5 dagen in de week, gedurende een periode van minimaal 6 maanden. Je zult zorg dragen voor het tijdig, juist en compleet verwerken van de geaccordeerde contracten tussen zorgverzekeraars en apothekers en houdt de contractadministratie compleet. Je signaleert knelpunten en tekortkomingen in procedures of uitvoering en adviseert over mogelijke oplossingsrichtingen. Daarnaast is er ook ruimte om je bezig te houden met zorginhoudelijke taken, zoals het monitoren van MFB’s en MBO’s op landelijk niveau. Kortom: je geeft uitvoering en ondersteuning aan alle werkzaamheden die horen bij de overeenkomsten met de zorgverzekeraars.

Wat heb je in huis?

  • Inzicht in en ervaring met het farmaceutisch werkveld
  • Ervaring met moderne datasoftware
  • Analytisch, gericht op samenwerken en zelfverzekerd
  • Klant- en kwaliteitsgerichte instelling

Wat bieden we je?

Wij bieden jou een contract van 6 maanden met eventueel een optie tot verlenging. Je gaat aan de slag in een groeiende, innovatieve en dynamische organisatie. NFZ is gevestigd in Amersfoort en is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Geinteresseerd?

Ben je geïnteresseerd? Mail je CV en persoonlijke motivatie dan naar info@nfzg.nl. Voor extra informatie over de functie neem je contact op met Bea van der Veen, 085-7733130 . Meer informatie over NFZ vind je op www.nfzg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *