Career Services

Heb jij al een duidelijk beeld van je ideale carrière? Of moet je de juiste koers nog bepalen? Waar je ook staat, Career Services helpt je graag verder.

 

Workshops, trainingen en informatie
Een goede voorbereiding op de arbeidsmarkt begint met inzicht in je eigen mogelijkheden en wensen. Door deel te nemen aan de workshops en trainingen van Career Services verbeter je je sollicitatie- en communicatievaardigheden en krijg je inzicht in jezelf, wat je wilt en kunt.
Career Services biedt ook informatie over solliciteren en over de arbeidsmarkt, zodat je je een duidelijk en realistisch beeld kunt vormen van jouw mogelijkheden en kansen.

 

Individuele afspraak
Heb je vragen over hoe je je carrière kunt starten of wil je je Curriculum Vitae (cv) doorspreken?
Maak een afspraak met de Career Officer van de Faculteit Bètawetenschappen, Simone Kastelein, via het online afsprakensysteem op www.uu.nl/careerservices

 
YourCareerLab
Ben jij een derdejaars bachelor- of masterstudent die professionele vaardigheden wil opdoen om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je eerste carrièrestap?

Volg dan één of meerdere workshops van YourCareerLab. Alle workshops worden gegeven door trainers van Career Services of externe trainers in Voltaire op het University College Utrecht (UCU) terrein. Deelname is gratis! Zie het volledige programma hier.

Meld je aan voor YourCareerLab!