De inschrijvingen via de site zijn gesloten.

Ben je toch geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar bestuur@upsv.nl 

Tevens je gebruikersnaam

Voornaam

Initials

Achternaam

Address

ZIP Code

City

Tel. Number.

Land

(Account number)

Date of Birth

Gender

Wachtwoord

Hierbij verklaar ik dat ik akkoord ga met de voorwaarden zoals beschreven in dit SEPA-formulier. Hierdoor hoeft niet bij elke activiteit opnieuw een los SEPA-formulier te worden ingevuld, een digitale machtiging volstaat.

Elk jaar wordt er een almanak, oftewel een jaarboek, gemaakt. Het thema wordt elk jaar eind februari onthult en vanaf dan kun je de almanak ophalen. Hierin staan bijvoorbeeld alle mentorgroepjes van het introkamp, foto’s van alle activiteiten en worden bekende mensen geinterviewd. Ook vind je achterin een smoelenboek waar je iedereen (ook docenten) op kunt zoeken!

Order the yearbook.

Een goede voorbereiding op een carrière in de zorg. Als student kun je nu al gebruikmaken van de kennis en het netwerk van VvAA. Met zo’n 24.000 studentleden die in de zorg werken, of net als jij een (para)medische opleiding doen. Bereid je voor op de eerstvolgende stap in je loopbaan! Wat heb jij nodig om straks succesvol aan de slag te gaan? Kijk voor meer informatie op: https://www.vvaa.nl/uw-beroep/apotheker/apotheek-studeren-en-afstuderen. *Wanneer je lid wordt ga je akkoord met het beschikbaar stellen van je voornaam achternaam en e-mailadres aan de VvAA.

Become member of the Vereniging van Arts en Auto for free. By doing this you will receive a magazine four times a year, with interesting stories and updates.

Er zitten veel voordelen aan het zijn van U.P.-lid, hier een aantal voorbeelden:

  • Via ons kun je je studieboeken met korting kopen
  • Je boeken verkopen
  • Deelnemen aan een grote variëteit aan activiteiten
  • Deelnemen aan onze commissies
  • Studiepunten verdienen voor je POP